ŠOKANTNO - Novaku se dešava ono što su najavili Marejeva majka i Pet Keš!?

Autor: Darko Mitrović
subota 02.07.2016.
10:40
Izvor: Sportske.net

Novak Đoković se nalazi pred veoma teškom misijom. Hoće li uspeti da preokrene protiv Kverija i nadoknadi dva juče izgubljena seta?

Beta/AP Photo/Ben Curtis
Beta/AP Photo/Ben Curtis

Povezane vesti

Sa velikom zebnjom iščekujemo današnji nastavak meča trećeg kola Vimbldona, između Novaka Đokovića i Amerikanca Sema Kverija, koji je prva dva seta dobio sa 7:6 (8:6) i 6:1, pre nego što je kiša prekinula ovaj duel.

Nastavak je predviđen za 13 časova, a mi se nadamo da je Novak imao dovoljno vremena za analizu igre i da ćemo danas gledati sasvim drugačiji meč, sa najboljim teniserom sveta u glavnoj ulozi.

Ali, posle svega onoga što smo videli juče, ne možemo, a da ne primetimo da je Džudi Marej, majka Endija Mareja pre samo par dana praktično najavila ono što se Novaku juče događalo. I ne samo ona, nego i nekadašnji teniser Pet Keš.

Oni su naime, najavljivali nekog dobrog servera, agresivnog od samog početka meča, sa snažnim udarcima iz polja, a sve to je juče imao Sem Kveri.

''Đoković je sad enigma koju moraju svi da reše. To je ogroman izazov, ali se nadam da će ga neko izbaciti sa Vimbldona u ranijim rundama, možda neki dobar server. Svima je jasno da bi Endi osvojio mnogo više velikih titula da igra u nekoj drugoj eri'', izjavila je Džudi Marej

''Ključ je u tome da ga napadnete rano i pokušate da osvojite poen pre nego što razvije razmene. Bitno je da budete agresivni od početka.

Jak servis, podržan snažnim udarcima iz polja i volja da se napadne su najvažniji da bi se sprečio Đoković da razvije svoj ritam'',
istakao je Keš.

Ipak, verujemo da je Novak za danas spremio adekvatan odgovor i da se želja Marejeve majke neće do kraja ispuniti.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Dejan Samatovic
Sunday, 03.07.2016
06:57

Pa sta sto je izgubio ,i on je covek od krvi i mesa.Nole je postigao sve svojim radom ,nas je sampion i uopste se nedovodi u pitanje sta je i kako je .Izgubio pa sta?,treba mu odmor pa u Rio po zlato.

avatar
Џејсон Стејтамм
Saturday, 02.07.2016
14:02

Kad osvoji zlatni slem videcete ko ce da ga zaustavi

avatar
Larion@
Saturday, 02.07.2016
12:41

Nole nije ni igrao tenis juce. Samim tim sto su stavili Federera na centralni teren pod krovom, a njega ostavili na cedilu i vremenskih neprilika ubili su zelju Novaka da uopste igra taj mec. Nole je broj jedan,apsolutni vladar poslednjih nekoliko godina, osvajac 12 gren slema, aktuelni branilac Vimbldona, jednostavno morao je igrati na centralni teren. Juce je kao i mnogo puta pre doziveo ponizenje, obicno ga je to hranilo,budilo zelju i inat, al cini mi se da mu je puna kapa svega,ali pozeli li dalje ici oduvace Kverija

avatar
vela92
Saturday, 02.07.2016
12:38

Pre 2 dana su mi stigle ulaznice za Dejvis Kup koje sam naručio čim sam video da nolak dolazi na Tašmajdan, međutim ako je verovati medijima on je ipak odlučio da ne igra nego odmori za OI. E sad, ako izgubi nadam se da će promeniti mišljenje i doći da zagorča život britancima koji su nam zatvorila vrata za otvaranje poglavlja 23 i 24,a i da zapuši usta gospođi Marej :)

avatar
Mihajlo_NS
Saturday, 02.07.2016
11:42

Ali cuj ovo...u drugoj eri!?! Pa kada bi svaki teniser iole malo bolji imao svoju eru gde bi bio sam gde bi im bio kraj ?! Smesno

avatar
mrancic
Saturday, 02.07.2016
11:38

Da ne ispadne da je kriva Marejeva majka.Jednostavno imao je loš dan.Nole nije bio sjajan i na Rolan Garosu.Zasićenje i pad koji neminovno mora da dođe,pa makar i na kratko.

avatar
Александар Стојановић
Saturday, 02.07.2016
11:02

Niko na ovom svetu nema psihičku energiju kao Nole,ne brinite.

avatar
Mangus
Saturday, 02.07.2016
10:47

I da izgubi, nije strasno. Bilo bi lepo da kompletira grend slem sezonski ali ne treba se ubijati, vazniji je Rio. nKad sam to rekao, verujem da ce nole dobiti

avatar
VLADIMIR DRACULESCU
Saturday, 02.07.2016
12:08

Podjednako su vazni i Vimbldon i Rio.

avatar
Stefan Lazović
Saturday, 02.07.2016
10:45

naravno da ce preokrenuti, to je samo podizanje kvote, sad je 1.60 na djoleta