Šta Nole ima da kaže o povredi?

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 20.01.2018.
13:38
Izvor: Sportske.net

Danas je Novak uspeo da savlada Alberta Ramosa Vilnjolasa, ali je imao i problema sa povredom.

EPA-EFE/LUKAS COCH
EPA-EFE/LUKAS COCH

Povezane vesti

U jednom trenutku tokom drugog seta su se svi zabrinuli za zdravlje Novaka Đokovića.

Srpski teniser je tražio medicinski tajm-aut, imao je problem sa leđima, ali se uprkos tome vratio u meč i na kraju slavio bez problema sa 6:2, 6:3 i 6:3.

"Nije nikakav veliki problem, ali mi je bila potrebna masaža. Znao sam da nije ništa što može da ugrozi moj nastavak meča", rekao je Novak Đoković kada su ga novinari upitali za probleme sa leđima koje je imao.

On je objasnio da to nije ništa ozbiljno i da se njegovo telo i dalje adaptira na napore koje je doživeo ovde u Australiji, pošto mu je ovo prvi zvanični turnir nakon povrede i odsustva sa terena duže od 6 meseci.

"Imam prelepe uspomene sa Australijan opena iz proteklih deset godina i to se vraća svaki put kad se vratim ovde... Moram biti skromniji ovog puta jer nisam igrao šest meseci. Idem meč po meč", rekao je šestostruki osvajač Australijan opena.

Naredni protivnik Novaka Đokovića jeste južnokorejski teniser Hjon Čung, 21-godišnjak koji je trenutno 58. na ATP listi. 

On je napravio najveći uspeh u karijeri, stigao je do 4. kola nekog gren slema.

"Čung je veoma fin momak, ostvario je pobedu protiv Zvereva, osvojio 'Next Generation' turnir u Milanu. Nema mnogo rupa u svojoj igri", rekao je Novak za svog sledećeg protivnika u Melburnu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
zdenkomen
Saturday, 20.01.2018
15:03

Još jedna pobeda i opet se upisuješ na listi rekordera. Bilo bi to 40 četvrtfinale na Grand Slamovima a u Australiji 10. Lepe i okrugle cifre. Sve preko toga veliki bonus u bodovima i prava stvar za podizanje forme.