Švajcarci izdominirali - Vavrinka pobednik u Čenaju!

Autor: Beta Beta
nedelja 11.01.2015.
17:01
Izvor: Beta

Nakon što je Federer ostvario svoju 1000. pobedu na ATP turu i osvojio turnir u Brizbejnu, Stan Vavrinka je osvojio svoj prvi turnir u 2015. godini.

Beta/AP Photo/Arun Sankar K.
Beta/AP Photo/Arun Sankar K.

Povezane vesti

Švajcarski teniser Stanislas Vavrinka odbranio je danas titulu na turniru u indijskom Čenaju, pošto je u finalu pobedio Slovenca Aljaza Bedenea sa 2:0 u setovima (6:3, 6:4).

Vavrinka nije izgubio nijedan set na turniru, a treću titulu u čenaju osvojio je posle sat i 10 minuta.

Prvom nosiocu na turniru za pobedu je bilo dovoljno da napravi dva brejka, u šestom gemu prvog seta i sedmom gemu drugog seta. To je bila dobra priprema za predstojeći Australijan open, prvi grend slem turnir u sezoni, koji počinje sledeće nedelje u Melburnu, gde će Vavrinka braniti titulu.

"Radujem se Australijan openu. Biće čudno vratiti se u Melburn kao branilac titule na grend slem turniru. Ali, sada želim da uživam u ovom uspehu. Ne osvaja se trofej svake nedelje i teško je pobedjivati na ATP turnirima", rekao je četvrti teniser sveta Vavrinka.

Bedene je prvi kvalifikant kome je pošlo za rukom da se plasira u finale turnira u čenaju.

"Sten je danas igrao sjajno. Ovo je bila sjajna nedelja. Izgleda da mi se isplatio naporan rad. Ovo mi je sada omiljeni turnir i vratiću se sledeće godine", rekao je 156. teniser sveta Bedene.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 11.01.2015
18:14

izdominirali ??? ok , onda sam ja izneverovao

avatar
Coa
Monday, 12.01.2015
00:59

U smislu da je Federer osvojio Brizbejn a Vavrinka Cenaj i jesu izdominirali, to je 2/3 ATP turnira koja su se igrala...