Sve zbog Švajnija - Ana se seli u Bolton

Autor: Mihajlo Vidojević
petak 09.10.2015.
21:27
Izvor: Sportske.net

Bivši broj jedan WTA rang liste Ana Ivanović donela je odluku da svoje prebivalište preseli u Bolton kako bi bila bliže svom vereniku Bastijanu Švajnštajgeru.

Beta/Xinhua/ChengMin
Beta/Xinhua/ChengMin

Povezane vesti

Najbolja srpska teniserka Ana Ivanović rešila je da u svakom slobodnom trenutku koji joj stoji na raspolaganju bude što bliže svom vereniku pa je u tu svrhu promenila svoje prebivalište.

Prethodnih dana Ana Ivanović je boravila u Boltonu gde je obavljala neophodnu proceduru kako bi svoje prebivalište preselila na "Bolton Arenu".

Srpkinja je do sada bila prijavljena na Bern ali je očigledno rešila da zbog veze sa Bastijanom Švajnštajgerom u nastavku karijere švajcarski grad zameni Boltonom.

Trener koji vodi računa o Aninoj fizičkoj spremi i kondiciji Hauard Grin nalazi već je zaposlen u "Bolton Areni" što samo potvrđuje informaciju da je Ivanovićeva rešena da se preseli na sever Engleske.

"Bolton Arena" u sebi sadrži jedan od najboljih teniskih centara u Engleskoj sa osam terena sa tvrdom podlogom i dva prekrivena šljakom.

Ana Ivanović trenutno zauzima 15. mesto na WTA rang listi a sa Bastijanom Švajnštajgerom nalazi se u vezi nešto više od godinu dana.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke