US Open - Srpkinje u istom delu žreba sa Serenom

Autor: Beta Beta
petak 26.08.2016.
20:36
Izvor: Beta

Srpske teniserke Ana Ivanović i Jelena Janković saznale su imena protivnica na startu US Opena, dok će Aleksandra Krunić naknadno saznati na koga će u prvom kolu kao kvalifikantkinja.

BETA/AP Photo/Matt Rourke
BETA/AP Photo/Matt Rourke

Povezane vesti

Najbolje rangirana srpska teniserka Ana Ivanović u prvom kolu Otvorenog prvenstva SAD igraće protiv Čehinje Denise Alertove, dok će se Jelena Janković sastati sa Kolumbijkom Marijanom Duke-Marinjo, odlučeno je danas žrebom u Njujorku.

Ukoliko Ivanovićeva izbori plasman u drugo kolo igraće protiv bolje iz duela između Italijanke Karin Knap i Šveđanke Johane Larson.

Ivanovićeva se nalazi u istoj četvrtini žreba kao i prva teniserka sveta Amerikanka Serena Vilijams pa postoji mogućnost da se s njom sastane u trećem kolu. Amerikanka će se sastati sa Ruskinjom Ekatarinom Makarovom.

Protivnica Jankovićeve, koja je u istoj polovini žreba kao i Vilijamsova, u eventualnom durgom kolu biće bolja iz duela između Špankinje Karle Suares Navaro i Brazilke Telijane Pereira.

Druga teniserka sveta, Nemica Anđelika Kerber u prvom kolu Ju Es opena sastaće se sa Polonom Hercog iz Slovenije.

Aleksandra Krunić naknadno će saznati ko će joj biti protivnica na startu US Opena pošto je ona večeras obezbedila plasman u glavni žreb kroz kvalifikacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MAN RED
Friday, 26.08.2016
20:43

Baš šteta!nOvako bi skoro sigurno stigle do finala!(Ne nadam se da će stići do 3. kola,i da se susretne sa Serenom)

avatar
Leonardo Bonucci
Saturday, 27.08.2016
01:49

Хахахаха Сереном, Сереном, Сереном...