Vajda uz Novaka, hoće li obnoviti saradnju?

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 09.04.2018.
11:45
Izvor: Sportske.net

Nakon vesti da je Marjan Vajda za vikend trenirao sa Novakom Đokovićem oglasio se i tim srpskog tenisera.

Epa/Fiona Hamilton/Tennis Australia
Epa/Fiona Hamilton/Tennis Australia

Povezane vesti

Pristalice Novaka Đokovića bile su oduševljene vešću koja je minulog vikenda stigla iz Marbelje. Srpski teniser započeo je pripreme za deo sezone na šljaci, a u rad se uključio i Marjan Vajda!

Pošto osim vesti o tome da se Vajda uključio u rad nije bilo nikakve druge informacije, danas je iz Đokovićevog tima za portal "b92" rečeno o čemu se zapravo radi.

"Vajda se povukao iz tenisa pre godinu dana, kako bi proveo više vremena sa porodicom i ćerkama. Međutim, sada je uzbuđen što se ponovo našao na terenu. Uželeo se igre i ovog sporta, a jako mu je stalo da pomogne Novaku", poručuju iz Novakovog tima.

Najbolji srpski teniser rastao se prošle nedelje sa Andreom Agasijem i Radekom Štepanekom tako da je pripreme za Masters u Monte Karlu započeo bez trenera pa je Vajda "uskočio" da pomogne.

"Krenuli su da treniraju punom parom, i oseća se izuzetno pozitivna energija u timu. Đoković je takođe srećan što je Vajda uz njega, obojica vole kad su zajedno. Ipak je to tandem koji je godinama ostvarivao vrhunske rezultate, besprekorno funkcionišu na terenu, i odlično se slažu van terena", dodaju iz Novakovog tima.

Saradnja Novaka Đokovića i Marjana Vajde datira iz vremena kada je Srbin počeo da se probija u svetski vrh. Pre pet godina u rad se uključio i Boris Beker, a prošle godine je Novak odlučio da raspusti čitav tim i krene od nule.

Takva odluka nije dala rezultata i mnogi se nadaju da će posle mnogo posrtanja i problema sa povredom Novak ponovo početi da sarađuje sa Vajdom i da se vreti na stare staze.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
rosen.manutd
Monday, 09.04.2018
13:04

Jedino logicno resenje i jedino resenje koje moze vratiti Novaka na vrh.

avatar
R BRANI (A.) MADRID
Monday, 09.04.2018
11:56
avatar
Kori Volden
Monday, 09.04.2018
11:50

Novace, pamet u glavu. Ovo moze poslednji ekser u kovcegu tvoje karijere da bude ukoliko ne uspe. Mogao si vec sad da budes najuspesniji teniser ikada. Ali si odlucio da meditiras i jedes travu. Jos nije kasno. Niko nikad nije igrao tenis na nivou kao ti 2011. . Nije kasno. Verujem da mozes da se vratis. Ajmo Novace !!!