Vimbldon - Marej silovito do trećeg kola, prošli i Čilić i Nišikori

Autor: Beta Beta
sreda 05.07.2017.
20:05
Izvor: Beta

Laka i ubedljiva pobeda prvog tenisera sveta.

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Britanski teniser Endi Marej plasirao se u treće kolo Vimbldona, pošto je danas pobedio Nemca Dastina Brauna u tri seta - 6:3, 6:2, 6:2.

Meč Mareja i Brauna, prvog i 97. tenisera sveta, trajao je samo sat i 38 minuta.

Branilac titule na Vimbldonu će u narednom kolu igrati protiv Italijana Fabija Fonjinija koji je danas u tri seta bio bolji od Čeha Jiržija Veselog.

Ruski teniser Danil Medvedev, koji je u prvom kolu napravio iznenadjenje eliminisavši Stena Vavrinku, danas je završio svoje učešće na trećem grend slem turniru u sezoni. On je u drugom kolu izgubio od Rubena Bemelmansa sa 6:4, 6:2, 3:6, 2:6, 6:3.

Belgijski teniser će u narednom kolu igrati protiv Kevina Andersona iz Južne Arfike. On je danas slavio protiv Italijana Andreasa Sepija sa 3:0.

Do trećeg kola stigao je i Hrvat Marin Čilić koji je pobedio Nemca Florijana Majera sa 7:6, 6:4, 7:5. Čilića u narednom kolu očekuje duel protiv Amerikanca Stiva Džonsona.

U treće kolo Vimbldona plasirao se i Japanac Kei Nišikori posle pobede nad Ukrajincem Sergijem Stahovskim, Francuz Žo-Vilfred Conga bio je bolji od Italijana Simonea Bolelija, dok je Britanac Aljaž Bedene slavio protiv Damira Džumhura iz Bosne i Hercegovine.

Žil Miler iz Luksemburga je posle borbe u pet setova eliminisao Lukaša Rosola iz Češke, Amerikanac Sem Kveri pobedio je Nikoloza Basilašvilija iz Gruzije, dok je Rus Karen Hačanov eliminisao Brazilca Tijaga Monteira.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke