Vinči, Kvitova i Kerber u drugom kolu

Autor: Beta Beta
ponedeljak 29.08.2016.
20:47
Izvor: Beta

Italijanska teniserka Roberta Vinči plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedila Nemicu Anu-Lenu Fridsam u dva seta

Beta/AP Photo/Tim Ireland
Beta/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

Italijanska teniserka Roberta Vinči plasirala se u drugo kolo Otvorenog prvenstva SAD, pošto je danas pobedila Nemicu Anu-Lenu Fridsam u dva seta - 6:2, 6:4.

Prošlogodišnja polufinalistkinja Ju es opena i Fridsam su otvorile program na stadionu "Artur Eš".

U drugo kolo plasirala se i Čehinja Petra Kvitova, koja je na startu turnira pobedila
Jelenu Ostapenko iz Litvanije sa 7:5, 6:3. Kvitova će u narednoj rundi igrati protiv Čale Bjukočaj iz Turske, koja je bila bolja od Amerikanke Irine Falkoni.

I Andjelik Kerber se plasirala u drugo kolo, pošto joj je Poljakinja Polona Hercog predala meč pri vodjstvu Nemice od 6:0 i 1:0.

Druga teniserka sveta će u narednoj rundi igrati ili protiv Aliz Korne iz Francuske ili protiv Hrvatice Mirjane Lučić Baroni.

Nemica Andrea Petković je u prvom kolu bila bolja od Slovakinje Kristine Kucove sa 7:6, 6:3. Ona će u narednom kolu igrati protiv Belinde Benčić iz Švajcarske, koja je sa 2:1 savladala Amerikanku Samantu Kraford.

Dankinja Karolina Voznijacki pobedila je domaću teniserku Tejlor Taunzend sa 4:6, 6:3, 6:4. Njena naredna protivnica biće ili Frančeska Skjavone ili Svetlana Kuznjecova.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke