Zimonjić posle žreba: ''Ako budemo kompletni...''

Autor: Beta Beta
četvrtak 12.03.2020.
22:38
Izvor: Beta

Selektor muške teniske reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić rekao je danas da grupa sa Nemačkom i Austrijom u Dejvis kupu nije laka, ali da će njegov tim biti u dobroj poziciji ako bude u kompletnom sastavu.

Beta/Saša Đorđević/Ev
Beta/Saša Đorđević/Ev

Povezane vesti

"Još je mnogo vremenski daleko do Dejvis kup turnira u Madridu, mislim da nismo izvukli lake protivnike, ali na ovakvom takmičenju nema lakih protivnika. Sigurno će najvažnije biti u kakvom sastavu mi budemo učestvovali, da li će svi igrači biti na raspolaganju i u kakvoj formi će biti.

Ako budemo kompletni mislim da smo u dobroj poziciji da se plasiramo dalje, a posle ćemo videti kako će i šta biti, uvek je prvi zadatak proći ovo grupno takmičenje", rekao je Zimonjić posle žreba.

Srpski teniseri će u grupnoj fazi završnog turnira Dejvis kupa igrati protiv Nemačke i Austrije.

"Koliko se ja sećam, nikada nismo igrali protiv Nemačke i Austrije, ovo će biti prvi put. Mnogo toga će zavisiti od sastava u kojima će sve reprezentacije učestvovati i kako kod nas veliku razliku pravi to da li igra Novak tako će i za Nemačku praviti veliku razliku da li igra Saša Zverev, odnosno da li će kod Austrijanaca igrati Dominik Tim", kazao je Zimonjić.

Završni turnir Dejvis kupa će se drugu godinu zaredom u novom formatu održati u Madridu, a zakazan je za novembar.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke