Zverev se suprotstavio Bekeru

Autor: Sportske Net
subota 17.07.2021.
19:39
Izvor: Sportske.net

Nije mu dao na značaju.

EPA-EFE/NEIL
EPA-EFE/NEIL

Povezane vesti

Nekadašnji teniser i svetski broj jedan, a današnji teniski analitičar Boris Beker ne libi se da vrlo često uputi kritike najzvučnijim svetskim imenima iz ovog sporta. Novak Đoković je u više navrata bio na "tapeti". Ovoga puta u pitanju je Aleksandar Zverev 

"Glavni razlog Sašinih poraza na grend slemovima je on sam. Mora da ispravi te greške koje iznova ponavlja. Stalno ih čini na grend slem turnirima. U kritičnim fazama meča uvek ostaje previše pasivan. Stalno je daleko iza čekajući da protivnik načini grešku. To se obično ne dešava i onda je normalno da na kraju izgubi meč. Jednom za sva vremena mora da eliminiše tu grešku u tim situacijima", kazao je Beker posle ispadanja nemačkog tenisera u osmini finala Vimbldona.

Peti teniser sveta mu nije ostao dužan. 

"Znam šta bi trebalo da radim ako želim da se borim za grend slem titule. Stvarno znam. Barem mislim da je tako i nadam se da će pre ili kasnije krenuti na bolje i da će doći i rezultati, kazao je Zverev i dodao da se nije iznenadio Bekerovim komentarima. 

"Boris i ja se znamo nekoliko godina, dobro znamo šta mislimo jedan o drugom. Znam šta on misli, nisam iznenađen. Nisam ni zainteresovan za to. Moj glavni cilj sada je da donesem zlato Nemačkoj na Olimpijskim igrama. Naporno se spremam za to. Videćemo kako će sve biti na velikom događaju", rekao je Zverev.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke