Deset poznatih "faca" koje smatraju da je Ronaldo najbolji!

Autor: Dragan Milosavljević
ponedeljak 23.03.2015.
23:13
Izvor: Sportske.net

Mnoge poznate ličnosti imaju svoje ljubimce među sportistima. Ronaldo je svakako ljubimac mnogih.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Raspravke o tome ko je najbolji fudbaler današnjice teku u nedogled.

Jedni smatraju da je Ronaldo najbolji, drugi da je Mesi, treći imaju nekog svog favorita.

U konkurenciji su i Bejl, Azar, Riberi , Roben i mnogi drugi, ali se svi moramo složiti da su Mesi i Ronaldo ipak ispred svih u ovom trenutku.

Kako među običnim ljudima postoji dosta polemike, tako i kod poznatih svetskih "faca" vlada podeljeno mišljenje o tome koji je bolji.

Mi ćemo vam predstaviti listu od 10 poznatih ličnosti koje smatraju da je Portugalac najbolji igrač današnjice.

Žoze Murinjo

Zoze Murinjo

Pre nego što je opet seo na klupu Čelsija, ovaj portugalski stručnjak je proveo 4 godine u Realu i u tom periodu je radio sa Ronaldom. Dok je bio pod Murinjovim trenerskim uticajem, Ronaldo je na 199 utakmica postigao 201 gol. Murinjo je jednom prilikom izjavio da je Roanldo gol mašina i da je najbolji igrač na svetu a možda i najbolji ikada.

Fernando Tores

Spain Soccer La Liga

Ova dva fudbalera su u nastupala u Premijer ligi u različitim timovima. Dok je Tores nosio dres Liverpula donekle je i mogao da parira Ronaldu kada su u pitanju golovi, ali posle prelaska u Čelsi, karijera mu kreće u pogrešnom smeru. Sada obojica nastupaju u Madridu ali u različiti  timovima. Tores je dao svoje mišljenje o Ronaldu: "Za mene je on najbolji fudbaler na svetu,mašina od igrača!"

Bobi Čarlton

Britain Soccer Premier League

Ronaldo je ostavio dubok trag u ekipi Mančester Junajteda i tom prilikom je pokupio sve simpatije kada je Bobi Čarlton u pitanju. "On je igrač kakvog nikad do sada nisam video, najbolji je ikada" - izjavio je legendarni igrač "Crvenih đavola" Bobi Čarlton.

Rio Ferdinand

Britain Soccer Premier League

Bivši Ronaldov saigrač, Rio Ferdinand, ne krije svoje simpatije prema Portugalcu. Oni su nastupali zajedno 6 godina i nema sumnje da se iskusni defanzivac na pravi način uverio ko je najoblji fudbaler na svetu. "Kada se pojavio na vratima "Old Traforda" moglo se videti da je jedan od najboljih igrača. Sam je od o sebe napravio najboljeg na svetu jer je neprestano napredovao" - rekao je iskusni Ferdinand.

Li Klejton

li

Li Klejton je jedan od najcenjenijih sportskih novinara u Engleskoj. On smatra da je mnogo dobrih igrača prošlo kroz Premijer ligu, ali samo jedan može biti najbolji, za njega je to Ronaldo, bez sumnje.

Karlos Keiros

Brazil Soccer WCup Argentina Iran

Ovaj portugalski stručnjak je upravo završio selektorsku karijeru na klupi Irana. On je bio trener Real Madrida i Fergusonov pomoćnik. Takođe je bio i selektor Portugala gde se upoznao sa Ronaldovim kvalitetima. "On je u fudbalu kao Džordan u košarci" - to je izjavio Keiroš kada je upitan da prokomentariše igre Ronalda.

Robi Vilijams

robi vilijams

Ovaj engleski kantautor je veliki obožavalac Kristijana Ronalda i madridskog Reala. "On zarađuje mnogo para ali tačno radi ono što treba, zato je najbolji na svetu" - izjavio je Vilijams.

Serhio Garsija

serhio garsija

Jedan od najboljih svetskih golfera i takođe veliki fan Reala. Prelazak Ronalda iz Mančestera u Reala je posebno doživeo. Jedva je dočekao da vidi najboljeg igrača na svetu u najboljem klubu na svetu, po njegovom mišljenju.

Lijam Pejn

lijam pejn

Jedan od najpoznatijih mladih muzičara na svetu je takođe veliki fan Real i Ronalda. Ni za njega nema dileme ko je najbolji fudbaler na svetu.

Rafael Nadal


Indian Wells Tennis

Ne treba trošiti reči kakav je teniser Španac. Pored tenisa on prati i fudbal i omiljeni klub mu je Real a samim tim i najblji igrač je Ronaldo.

Ne propustite