Otkriveno - Ovo su igrači koji će "puniti" naslovnice tokom januarskog roka u PL

Autor: Aleksandar Obrenović
nedelja 27.12.2015.
12:33
Izvor: Sportske.net

Evo samo nekoliko njih, biće ih još, to je bar sigurno kada listamo engleske medije.

BETA/AP Photo/Efrem Lukatsky
BETA/AP Photo/Efrem Lukatsky

Povezane vesti

Prelazni rok je sve bliži, u centru pažnje na ostrvu biće Arsenal, Mančesteri, Čelsi i Liverpul. Postoji ogroman broj fudbalera koji se dovode u vezu sa ovim klubovima, a evo ko će "puniti" naslovnice engleskih tabloida u narednih mesec dana.

Saido Berahino

Momak koji nije igrao na samom početku sezone za VBA, kasnije je pogazio svoju reč (rekao da nikada neće nastupati više za pomenuti klub) i sada je i dalje u Birmingemu. Čelsi, Mančester junajted i Totenhem su navodno zainteresovane strane, viđaćemo ga tokom januara na naslovnicama tabloida.

Aleks Tešeira

Dosta smo i mi pisali o njemu, fudbaler Šahtjora je neverovatan ove sezone. Postigao je 26 golova na isto toliko mečeva ove sezone, interesovanje dolazi sa svih strana, Juventus, PSŽ, ali i klubovi iz PL nisu daleko, posebno Čelsi koji ima sjajno iskustvo sa Vilijanom koji je takođe stigao iz Šahtjora.

Loik Remi

Ne dobija priliku da igra ove sezone, tek je neće dobiti ako se vrati Patrik Bamford pošto u Čelsiju žele da pruže ovom mladiću šansu da se pokaže u prvom timu. Remi bi mogao da završi u Kristal Palasu, PArdju je ozbiljno zainteresovan za njega.

Čarli Ostin

Fudbaler KPR-a je pred istekom ugovora, ističe mu na kraju sezone, biće dosta jeftiniji u januaru nego što mu je realna cena. Ima zainteresovanih, Lester je jedan od njih.

Aleksandar Kokorin

Mnogi već pišu da je završio pregovore sa Arsenalom, mada se iz Londona ne oglašavaju kada je u pitanju sadašnji fudbaler Dinama iz Moskve koji se kao i Čarli Ostin nalazi pred završetkom svog ugovora.

Jan Kirkof

Fudbaler Bajerna iz Minhena takođe ostaje bez ugovora na leto, Premijer liga je realno rešenje u januarskom prelaznom roku pošto Pep Gvardiola želi da ga proda.

Ne propustite

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 27.12.2015
17:37

Што се Јунајтеда тиче: Хумелс, Крос и Лаказет/Левандовски!

avatar
Realan tip
Sunday, 27.12.2015
19:52

Za ova prva dva je moguce, ali ova dva napadaca nece u UTD sigurno, Lewa pogotovo.Dobar potez bi bio Austin, pokazao je da moze u PL tresti mreze kao clan Q.P.R-a, trebalo bi da moze i kao clan UTD-a, a ne kosta nista, pa i ako se ne pokaze nikom nista.

avatar
Sunday, 27.12.2015
21:39

Што се нападача тиче, највише бих волео Кејна. 60 милиона евра за онаквог стрелца није много!

avatar
Sunday, 27.12.2015
21:20

Mogao bi Laporte i Obamejang.

avatar
Sunday, 27.12.2015
15:34

Teseira umesto Oskara i Bog da nas vidi!!!

avatar
PakyCFC
Sunday, 27.12.2015
20:52

Koliko god voleo Oskara, potvrdjujem. Dečko nekad ume tako da zablista, u ostalih 90% je veoma slab.

avatar
Zvezda_aa_YNWA
Sunday, 27.12.2015
14:38

ee sad Klop da dovede Ostina za dz, niko srecniji od mene. Ako slucajno ne bude dobar, uvijek se moze prodati da se nista ne izgubi.