Premijer liga - fudbaleri koji su najviše napredovali

Autor: Lazar Mitrović
nedelja 27.12.2015.
18:21
Izvor: Sportske.net

Ovih 5 fudbalera su eksplodirali u odnosu na prethodnu sezonu.

BETA/AP Photo/Scott Heppell
BETA/AP Photo/Scott Heppell

Povezane vesti

Nalaimo se na pola puta tekuće sezone, a na 'Boxing day' niko ne može ni da pretpostavi ko bi mogao da postane novi šampion.

Jasno je da nećemo gledati 'dosadnu' Čelsijevu dominaciju, već je pred nama jedna od najuzbudljivijih sezona u istoriji Premijer lige.

Dva kluba koja su obeležila dosadašnji tok sezone su Lester i Čelsi. Prvi je najprijatnije, a drugi najneprijatnije iznaneđanje dosadašnjeg toka šampionata.

Što se tiče fudbalera, Rijad Marez je personifikacija igre Lisica, dok je to iz redova 'Plavaca' Eden Azar. Pored Mareza, ovih 5 fudbalera su napravili 'bum' na 'Ostrvu'.

Musa Dembele - fudbaler koji doživljava drugu mladost na 'Vajt Hart Lejnu'. Belgijanac je jedan od najzaslužnijih za sjajne partije 'Sparsa', i sa Dele Alijem, i Erikom Dajerom čini jednan od najboljih 'veznih redova' u Premijer ligi.

Britain Soccer Premier League

Bivši fudbaler Fulama je letos bio na pragu odlaska iz redova kluba iz severnog Londona, ali na sreću navijača 'Pevaca', to se nije desilo, i belgijski fudbaler u novoj sezoni igra kao preporođen. U dosadašnjem toku sezone, Dembele je postigao 2 gola, ali je dao veliki doprinos čvrstini na sredini terena.

Džejmi Vardi - rekorder Premijer lige, dovoljan opis njegove igre je činjenica da je sa 'trona' svrgnio legendarnog Ruda Van Nistelroja. Vardi je sa 15 golova na čelu liste strelaca Premijer lige, što je dovoljan pokazatelj napretka ovog fudbalera, koji je, ne tako davno igrao 'amaterski fudbal'.

Britain Soccer Premier League

Romelu Lukaku - fudbaler koji ove sezone pomera granice u dresu Evertona, i jedan je od najboljih napadača u dosadašnjem toku šampionata. Bivši napadač Čelsija igra najbolju sezonu u dosadađnjem toku karijere, a od njega se tek očekuju dobre partije.

Britain Soccer Premier League

Ros Barkli - jedan od najtalentovanijih engleskih fudbalera u poslednjoj deceniji. Ovaj mladić je pravo osveženje u englskom fudbalu, a čini se da je ovo sezona njegove potpune afimacije.

Britain Soccer Premier League

Kajl Voker - desni bek Totenhema igra odlično u novoj seoni, i jedan je od najzaslužnijih za sjajne partije 'Pevaca' u dosadašnjem toku šampionata. 25-godišnjak je u prethodno periodu imao krizu, što zbog čestih povreda, što zbog loše forme, ali čini se da je ovo njegova sezona, u kojoj će pokazati, svoj neosporni potencijal.

Britain Soccer Premier League

Da ne bude zamene, ovu listu čine fudbaleri koji su u prošloj sezoni nastupali u Premijer ligi, pa stoga nema fudbalera koji blistaju u prvom delu sezone, poput Odiona Igaloa, Troja Dinija, Đorđina Vajnalduma, Andrea Ajua i ostalih.

Ne propustite

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MaNcHesTeR_ed
Monday, 28.12.2015
10:48
avatar
ACM<3
Sunday, 27.12.2015
20:54

Prije ili kasnije igraci sa menadzera kad tad ostvare potencijal koji im je tamo dat :D

avatar
John Cena
Sunday, 27.12.2015
20:48

Iako je Vardi postao rekorder, i prvi je strelac lige, njihov najbolji igrac je sigurno Marez. Taj covek vuce celu ekipu, proigrava, asistira, daje golove, sve..

avatar
Robert Lewandowski 9
Sunday, 27.12.2015
19:54
avatar
Maestro_(Chelsea)
Sunday, 27.12.2015
19:34