Ąrsenal pojačava defanzivu, na spisku Maksimovićev saigrač

Autor: Stefan Matić
četvrtak 02.05.2019.
23:25
Izvor: Sportske.net

Fudbaleri Hetafea su ove sezone jedno od najvećih iznenađenja.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Klub iz predgrađa Madrida se i dalje nalaze na odličnoj poziciji broj četiri iako su u prošlom kolu savladani od strane Real Sosijedada.

Tri kola pred kraj španske Primere tim Nemanje Maksimovića će se boriti za istorijski plasman u Ligu šampiona, trenutno su bodovno izjednačeni sa Seviljom oba tima imaju po 55 osvojenih bodova.

Hetafe ove sezone karakteriše odlična igra u defanzivi, samo je tim Ćolo Simeonea primio manje golova od tima koji predvodi Bordales.

Po pisanju španske Marke jedan od ključnih igrača tog defanzivnog zida, Togoanac Đene je na radaru Unaji Emerija kao pojačanje za kojim "Tobdžije" vape pozadi.

Afrički igrač završava svoju drugu sezonu u Hetafeu, pre dve godine Madriđani su platili oko tri miliona evra za njegov transfer, partije u trenutnoj sezonu su tu cenu samo višestruko povećale.

djene

Arsenal posmatra više igrača za poziciju koja im ove sezone predstavlja pravu rak ranu, videćemo koja će imena stići na "Emirate" naredne sezone svakako da potencijalno učešće u narednoj sezoni Lige šampiona diktira finansijske planove kluba iz Londona.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke