Agent Di Marija nije uspeo da dovede Parižanima najveće pojačanje u istoriji!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 24.09.2020.
11:30
Izvor: Sportske.net

Kakav bi to bio potez.

EPA-EFE/IAN LANGSDON
EPA-EFE/IAN LANGSDON

Povezane vesti

Anhel Di Marija je otkrio, pokušao je da ubedi Lionela Mesija da mu se pridruži u redovima Pari sen Žermena.

Kraj avgusta i početak septembra obeležila je saga oko Lionela Mesija, koji je nakon očajne sezone i blamantnog poraza od Bajerna u Ligi šampiona (2:8) istakao nameru da napusti redove Barselone.

Podigla se velika prašina, odmah se javio Mančester siti, koji je imao sve spremno za angažovanje argentinskog fudbalera.

Šestostruki osvojač "Zlatne lopte" je želeo da napusti Barsu kao slobodan igrač, pozivao se na klauzulu koju je imao u ugovoru, dok su iz kluba bili spremni za rat, tvrdili su da Mesi može da ide samo ako neko plati 700 miliona evra za njegove usluge, kolika mu je bila otpusna klauzula u ugovoru.

Saga je trajala gotovo mesec dana, na kraju je Argentinac popustio, poklekao je pred ulitmatumom Barsine uprave, priznao da ne želi da vodi voljeni klub na sud i odlučio je da odigra još jednu sezonu u dresu "Blaugrane".

To je razočaralo brojne klubove, pored Sitija su u igri za njegov potpis bili i Pari sen Žermen i Inter.

Leo Mesi Anhel Di Marija
foto: EPA-EFE/FELIPE TRUEBA

Sada je i iskusni Anhel Di Marija otkrio da je pokušao da ubedi zemljaka da mu se pridruži u francuskoj prestonici.

"Čim sam saznao da ne želi da nastavi da igra u Barseloni poslao sam mu poruku na Instagramu u kojoj sam mu objasnio kako bi PSŽ mogao da igra sa Mesijem", rekao je fudbaleri Pari sen Žermena za "Radio Continental", prenosi "RMC Sport".

Ipak, nije upalilo, sve i da je Mesi dobio odrešene ruke, izvesno je da bi karijeru nastavio u Premijer ligi, kod Pepa Gvardiole u redovima Mančester sitija.

Na kraju je ostao na "Kamp Nou", na Di Mariji je da već u januaru krene sa slanjem novih poruka ka kolegi iz reprezentacije.

baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke