Alabin otac negirao dogovor, svedočićemo najvećoj krađi ikada?!

Autor: Milovan Longinov
utorak 19.01.2021.
12:30
Izvor: Sportske.net

Ugledni urednik Bilda preuzeo stvar u svoje ruke i pokrenuo lavinu!

 EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN
EPA-EFE/ALEXANDER HASSENSTEIN

Povezane vesti

Kasno sinoć odjeknula je bomba o dogovoru Davida Alabe i Real Madrida, Marka je danas nastavila da veliča ovaj posao Florentina Pereza, a onda odjednom - demanti?!

Urednik Bilda, Kristijan Falk, koji važi za jedan od najpouzdanijih izvora, putem Tvitera je poručio da je kontaktirao Alabinog oca, koji mu je rekao sledeće:

"Ništa još uvek nije dogovoreno sa Real Madridom i ništa nije potpisano. I dalje ima ostalih zainteresovanih klubova. Pini Zahavi pregovara sa  nekoliko klubova, a među njima je i Barselona", rekao je Džordž Alaba za Bild.

Istovremeno, oglasio se još jedan pouzdani izvor, Maks Bilefeld, novinar Skaj sporta  u Nemačkoj, blizak Bajernu, ali i agentu Piniju Zahaviju. On je putem Tvitera danas otkrio da će konačna odluka biti doneta u aprilu ili maju.

"Alabin agent Pini Zahavi želi da sačeka predsedničke izbore u Barseloni. Ako pobedi njegov prijatelj Đoan Laporta, Zahavi bi voleo da pregovara i sa Barselonom. U ovom trenutku, konačna odluka neće biti doneta pre aprila ili maja", napisao je Maks Bilefeld uz napomenu da je Alaba odradio redovne lekarske preglede u jednoj klinici, ali da tamo nije bilo nijednog lekara Real Madrida, kao što je prenela Marka.

Pored njih dvojice iz Nemačke, i iz Katalonije se javio još jedan renomirani novinar, Đerar Romero. On je jedan od najrelevantnijih izvora kada je u pitanju Barselona, a poručio je sledeće:

"Barsa u ovom trenutku nema novca da pokrije Alabina primanja, ali ako nekoliko igrača napusti klub... videćemo šta će biti do kraja", poručio je Đerar Romero.

I za kraj, važna informacija koja takođe može da potkrepi demanti:

Đoan Laporta i Pini Zahavi JESU bliski, a javna je tajna da i zajedno poseduju jednu agenciju sa sedištem na Kipru. Zbog svega navedenog, ako Real ne ozvaniči Alabin transfer tokom januara, na šta ima pravo ako je zvanično dogovoreno, onda nas čeka možda i najveći preokret u ovom veku.


Svi detalji prvi letnje bombe 👇👇👇 Ali i šta ona znači - revolucija! 🔝
Posted by Sportske.net on Monday, 18 January 2021

Dakle, Marka je napravila pravu zbrku objavom da je sve gotovo. Ili zaista jeste sve gotovo pa je ovo način da Alaba i Pini Zahavi održe mir do kraja sezone ili nije gotovo i ostali klubovi, a  ponajviše Barselona i dalje ima svoje šanse...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Делија_момак
Tuesday, 19.01.2021
15:00

Сви клубови треба да се угледају на Бајерн кад алави и бахати играчи крену овако да уцењују клубу и да мисле да су изнад клуба!