Alegri odbio, sada su mnoge stvari jasnije!

Autor: Vladimir Stojanović
sreda 12.06.2019.
08:41
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su "Plavci" sada pred odlukom i da će ona biti očekivana...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Masimilijano Alegri je odbio Čelsi. Naime, prema informacijama iz Italije on nije želeo da sedne na klupu "Plavaca" koji se nisu ni žalili na odluku o suspenziji transfera, i izgleda da će prihvatiti kaznu.

To očigledno govori da će trener biti neko manje zvučno ime, pregovori sa Lampardom su počeli, mada deo uprave smatra da je premlad i da je klubu potreban iskusniji trener.

Mendeš nudi svog pulena i prvog klijenta u karijeri, trenera Vulvsa Nunja Espirita Santa, dok igrači navijaju za povratak Sautgejtovog pomoćnika Stiva Holanda.

Novo ime je Erik Ten Hag, trener Ajaksa, a pominje se još i Havi Grasija iz Votforda.

Na kraju, dva moguća povratnika, Murinjo i Benitez, da li ima kontakta, ili ih je štampa kandidovala, videćemo, ali Lamps ostaje prva opcija i za njega je potvrđeno da je već razgovarao sa čelnicima kluba.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Wednesday, 12.06.2019
19:22

Ne moze njima sada niko pomoci dok ne istekne zabrana transfera, bez Hazarda su slabiji bar za 60% a ne mogu dovesti nikog.

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 12.06.2019
14:06

Ko ce uopste u ovaj klub mali?

avatar
Wednesday, 12.06.2019
11:31

Glavni kandidati su Lampard i Ten Hag,a ovo su podvale iz Italije,pa Abramovic je doveo Sarija da neko napokon promeni stil igre,koji sad treba samo jos vise nadograditi,tako da ovaj bunkeras Alegri sigurno nije ni bio opcija...

avatar
Crveni Lucifer
Wednesday, 12.06.2019
10:13

Aj stete hteo sam da vidim ti telecu facu kako ga pljuju plastikaneri sto igra dosadan fudbal

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Wednesday, 12.06.2019
09:21

Ma dovesti lampsa i pustiti ga da radi bez pritiska i sta bude bude, jer nikad se nezna mozda on bude bas taj , samo bih mu jos terija kao pomocnika i onda da vidimo te klanove sto bojkotuju trenere nek pokusaju ako smeju.