Aleksis umirio "Gunere"

Autor: Beta Beta
nedelja 24.01.2016.
09:48
Izvor: Beta

Njegove namere su sasvim jasne...

BETA/AP Photo/Tim Ireland
BETA/AP Photo/Tim Ireland

Povezane vesti

"Veoma sam srećan u Arsenalu i ne razmišljam o odlasku", rekao je Sančes za Sandej miror.

Čileanac bi danas, u utakmici protiv Čelsija, trebalo da se vrati u startnu postavu Arsenala posle više od dva meseca pauze zbog povrede.

Španski i britanski mediji su proteklih nedelja spekulisali da bi Sančes mogao da se preseli u Mančester siti ukoliko taj klub preuzme Pep Gvardiola.

"Ova sezona pokazuje da smo ozbiljni kandidati za titulu u Premijer ligi. Nema sumnje da imamo sve što je potrebno da budemo prvaci", naveo je Sančes.

Arsenal je trenutno treći na tabeli Premijer lige sa 44 boda, ali će posle današnjeg meča ponovo moći da se izjednači sa vodećim Lesterom.

Utakmica izmedju Arsenala i Čelsija igra se danas od 17.00.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sunday, 24.01.2016
12:11

U Barsi je bio visak. U Real nece jer nema sanse da osvaja trofeje. nBayern? Nije iz bundeslige. Jasno je da ce ostati u Arsenalu.

avatar
John Cena
Sunday, 24.01.2016
13:40

Barsin trio retko koji igrac moze da izbaci iz startne postave. Ali sto bi uopste on isao negde kad je u Arsenalu jedan od najboljih igraca i ima priliku da osvoji titulu ?

avatar
John Cena
Sunday, 24.01.2016
17:53

Uopste nisam napisao isto. Evo recimo to tvoje da je visak mi zvuci kao da nije nikakav fudbaler. Zato sam naglasio da je otisao jer Barsa ima pakleni napad, iako je Sancez medju najbolji ma svojoj poziciji. Slazemo se jedino da ce ostati u Arsenalu ali ne iz istog razloga. Ti kazes da ne bi otisao u Real jer nece da osvaja trofeje. Ja kazem da je to cista glupost. Jeste da Barsa trenutno dominira u Spaniji ali to ne znaci da Real nece nikad da osvoji neki trofej. Zatim je glupo sto si rekao da nece u Bajern jer nije iz Bundeslige. Mislim kakve to veze ima. Bajern je jedan od najboljih klubova na svetu i vecina fudbalera i zeli da igra tamo. Ja smatram da on ostaje u Arsenalu jer se bori za titulu i jedan je od najboljih igraca tamo, dok bi se u Realu i Bajernu borio za startno mesto, a ne zato sto nece da osvaja trofeje

avatar
Sunday, 24.01.2016
15:27

Ti si upravo napisao sto sam ja napisao, samo na drugi nacin. Koja je tvoja poenta?

avatar
mak_juventino
Sunday, 24.01.2016
11:02

Naravno da ce ostati , gde bi otisao , a da bi mu bilo bolje ??? Evo , konacno , osvojice i EPL ove sezone , pa naredne sezone , jos 2-3 pojacanja , pa mozda ce se umesati i u borbi za LP !!!!

avatar
mali mrav1
Sunday, 24.01.2016
10:57

Arsenal osvaja titulu, red bi bio da Wenger osvoji.