Alen Halilović otišao i iz Rijeke - Nekadašnje ''čudo od igrača'' danas se procenjuje na 350.000

Autor: Darko Mitrović
utorak 31.01.2023.
17:27
Izvor: Sportske.net

Posle samo sedam meseci, ponovo je u potrazi za novim klubom.

EPA-EFE/Cabalar
EPA-EFE/Cabalar

Povezane vesti

O Alenu Haliloviću su se pre desetak godina pisali hvalospevi u medijima, mnogi su ga smatrali najvećim hrvatskim talentom posle Luke Modrića, ali do sada nije uspeo da ispuni ta ogromna očekivanja, iako je prošao kroz nekoliko velikih evropskih klubova.

Podsetimo, Halilović se iz zagrebačkog Dinama u leto 2014. godine preselio u Barselonu, u transferu vrednom pet miliona evra, ali na ''Kamp Nou'' nije uspeo da se nametne, da bi zatim promenio veliki broj klubova, među kojima je bio i italijanski velikan Milan.

Pre letošnjeg dolaska u Rijeku, Halilović je igrao i u Engleskoj, gde je branio boje Birmingema i Redinga, a u prvom delu ove sezone upisao je samo 11 nastupa za Rijeku i postigao jedan gol.

U finišu aktuelnog prelaznog roka je okončao saradnju sa Riječanima, a hrvatski mediji spekulišu da bi sada mogao da se preseli u Grčku, jer je navodno za njega zainteresovan solunski Aris.

Kako je tekla njegova dosadašnja karijera možda najbolje ilustruje grafik na ''Transfermarktu'', gde je pre oko sedam godina procenjivan na 10 miliona, a danas samo na 350.000 evra.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke