Anćeloti ima dobro poznatu konkurenciju, Kulibali već precrtan?

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 23.03.2020.
22:14
Izvor: Sportske.net

Napolitanci radno ovih dana.

EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL
EPA-EFE/PETER POWELL EDITORIAL

Povezane vesti

De Laurentis je i pored svih prozivki ostao tvrdoglav, Gatuzo će prozvati svoje igrače u sredu. Napolitanci žele što spremnije da nastave prvenstvo kada se ono eventualno nastavi.

Već su krenule i spekulacije oko novih pojačanja, pominje se i duo iz naše reprezentacije, međutim to nisu jedine mogućnosti.

Što se tiče odbrane nema sumnje da je Kulibali već bivši, Senegalac se mučio i sa povredom ove sezone, videćemo koliko će njegov eventualni transfer doneti De Laurentisu.

Na leto već stiže kaparisani Amir Rahmani iz Helas Verone, ali traži se još jedno pojačanje u defanzivi. Opcija je stameni defanzivac Frajburga Robin Koh, koji može igrati i kao defanzivni vezni igrač.

Kazino baner

Međutim Napolitance je obradovala izjava Alesandra Mođija, agent Ćira Imobiliea je izjavio kako je "San Paolo" interesantna sredina za njegovog klijena i igrača koji je postigao neverovatnih 27 golova u dosadašnjem delu prvenstva, čak šest više od Kristijana Ronalda.

Za napadača Lacija zainteresovan je i Karlo Anćeloti, nekadašnji trener tima iz Napulja sada predvodi finansijski jak Everton u PL.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke