Anćeloti potvrdio, "promašaj" iz 2019. ostaje i naredne sezone!

Autor: Aleksandar Golubović
subota 14.05.2022.
17:27
Izvor: Sportske.net

Veruje u Belgijanca.

EPA-EFE/Luca Piergiovanni
EPA-EFE/Luca Piergiovanni

Povezane vesti

Belgijski fudbaler Eden Azar ostaće u Real Madridu i naredne sezone, potvrdio je trener kraljevskog kluba Karlo Anćeloti i tako odbacio sumnje u mogućnost da će doći do razlaza dve strane nakon tri godine.

Azar je nakon impresivne karijere u Čelsiju sa oreolom osvajača Lige Evrope pojačao Real Madrid, ali je zbog povrede i loše forma više bio van nego na terenu.

Kako je bilo kod Zinedina Zidana nastavilo se i kod Anćelotija, ali trofejni italijanski stručnjak nema dilemu da mu je Belgijanac potreban od leta.

"Azar će nastaviti i naredne sezone, želim da pokaže da ima kvalitet. Dakle, biću spreman više da rotiram", rekao je Anćeloti dodajući da je trenutni fokus isključivo na finalu Lige šampiona.

Sa druge strane, sam Azar nije siguran da li će na dve godine do isteka ugovora i dalje ostati u Realu, ali je ubeđen da je naredna sezona njegova.

Real za tačno dve nedelje očekuje finale Lige šampiona u Sent Deniju protiv Liverpula, a prethodno će već u nedelju igrati na gostovanju protiv davljenika Kadiza.

Utakmica se igra sutra od 19:30, a kvota koju AdmiralBet nudi da će kraljevski klub opravdati ulogu favorita iznosi 2,35.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke