Anćelotijeva čistka - Bez poštede i za najboljeg!

Autor: Stefan Matić
petak 10.01.2020.
11:42
Izvor: Sportske.net

Italijan rešio da prodrma stvari.

EPA-EFE/CIRO FUSCO
EPA-EFE/CIRO FUSCO

Povezane vesti

"Karamele" su doživele dva poraza zaredom.

Dok je poraz na "Etihadu" od Sitija bio za očekivati, može se reći da ispadanje iz FA kupa na "Enfildu" od Liverpulovog "rezervnog" tima navijači, ali i "Karleto" neće tako lako progutati.

Opomenu je dobio i jedan od najboljih, engleski mediji pišu da Gilfi Sigurdson do kraja sezone igra za svoj opstanak u klubu. Islanđanin je veoma loš ove sezone, zadnji gol ili asistenciju je zabeležičo još polovinom oktobra kada je postigao pogodak protiv Vest Hema.

Što se tiče januarskih odlazaka "stradaće" Čenik Tosun. Turski internacionalac je kod Fergusona doživeo "Kinov" tretman, ostaće u PL, navodno se sprema pozajmica do kraja sezone u Kristal Palas.

Everton Sigurdson Ricarlison

Pored Sigurdsona svoje mesto će morati da zasluže još Majkl Kin, Teo Volkot i Morgan Šnajderling dok se za Pikforda sprema konkurencija. Golman reprezentacije Engleske pruža slabe partije, tokom januara će se raditi i na dolasku bolje konkurencije među stativama.

Šok terapija u režiji "Obrve". Videćemo da li će uroditi plodom, ovom timu se prediviđala borba za top šest pred početak sezone, "karamele" su za sada na 11. mestu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke