Anri pronašao spas u Premijer ligi?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.12.2018.
23:59
Izvor: Sportske.net

Posrnuli Monako traži pojačanja, jedno bi u januaru moglo da stigne sa Ostrva.

EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO
EPA-EFE/GUILLAUME HORCAJUELO

Povezane vesti

Kako prenosi Đanluka Di Marcio, Bešiktaš i Monako će se tokom zimskog prelaznog roka boriti za potpis italijanskog internacionalca iz redova Votforda Stefana Okake.

Ovaj 29-godišnji fudbaler karijeru je počeo u Romi, očekivao se mnogo od njega, ali nikada nije ispunio potencijal.

Preselio se u Parmu 2012. godine, nakon dve godine otišao je u Sampdoriju, da bi 2015. godine napustio Italiju i pojačao belgijski Anderleht.

Nakon dobre sezone u Briselu pojačao je Votford, ali je u Premijer ligi uglavnom bio rezervna varijanta, te je do danas sakupio samo 35 zvaničnih nastupa, postigao je pet golova.

Izvesno je da će napustiti četu Havija Grasije, Bešiktaš i Monako su pokazali interesovanje, ali se "Kneževi" nadaju da će pobediti klub iz Istanbula.

Naime, trener Monaka Tijeri Anri lično poznaje napadač "Stršljenova" i pokušaće da ga ubedi da se preseli u redove njegove ekipe, kojoj je očajnički potrebna sveža krv, kako se nalaze u zoni ispadanja u Ligi 1, uprkos tome što su aktuelni vicešampioni.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 04.12.2018
16:44

kakva glupost otpustiti trenera koji ti u dzep ugura preko pola milijarde dolara i dovesti potpunog amatera u trenerskom smislu...