Arsenal dovodi defanzivca Seltika?

Autor: Janko Glavonjić
četvrtak 18.12.2014.
17:45
Izvor: Sportske.net

Arsenalu je potreban štoper posle povreda i nekonstantne forme Košelnog i Mertezakera, a prvi pik je mladi defanzivac Seltika, Virdžil Van Dajk.

Beta/AP Photo/Octav Ganea, Mediafax
Beta/AP Photo/Octav Ganea, Mediafax

Povezane vesti

Osim Košelnog i Mertezakera, u klubu ne postoji igrač kojem je primarna pozicija štopera. Čembers, koji je došao kao desni bek i koji igra na toj poziciji u poslednje vreme, je imao minutažu na poziciji štopera, i uglavnom je odrađivao svoj posao odlično.

Ipak, treba imati u vidu da je on još uvek neiskusan, a i da ekipa koja se bori u Premijer ligi i Ligi šampiona, ne bi smela da ima samo tri štopera, što se pokazalo i u poslednjih mesec dana, kada je na toj poziciji igrao ofanzivni levi bek Monreal.

Van Dajk je neprocenjiv za Seltik, ali ne baš sjajna finansijska situacija sigurno će naterati Škote da razmotre svaku dobru ponudu.

Smatra se da bi ponuda od oko 8 miliona funti bila sasvim dovoljna da ovaj 23-godišnjak pojača Arsenal u zimskom prelaznom roku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gunner1994
Thursday, 18.12.2014
19:07

Odlican igrac za te pare.Moze i def.veznog da igra,cvrst je na lopti.Uz njega da dovedemo jos jednog stopera i posle da ne brinemo ko ce igrati kad se povredi Kos ili Pera....