Arsenal i spekulacije - sedmorica koji bi mogli da napuste "Emirate"!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 24.08.2020.
21:58
Izvor: Sportske.net

Danas su se pojavile spekulacije u engleskim medijima.

EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool
EPA-EFE/Glyn Kirk/NMC/Pool

Povezane vesti

Čitajući engleske medije danas došli smo do podatka da su se čak sedmorica igrača Arsenala pojavila na meti drugih klubova.

O kome se radi?

Prvo smo čitali o Robu Holdingu, igraču koji igra kao štoper i koji je na meti Lidsa, navodno je Arsenal spreman da ga pusti potpuno besplatno samo kako bi ga skinuo sa platnog spiska.

Sledeći je Mateo Genduzi, "San" navodi da je jeftinija varijanta Pari Sen Žermena od Sergeja Milinković-Savića, a u isti klub bi mogao i Ektor Beljerin koji se povezuje sa vicešampionom Evrope.

Lukas Toreira je takođe igrač koji je na meti drugih klubova, to je odavno jasno, a danas je "Dejli ekspres" pisao kako je Lacio tim koji ga želi.

Dalje, Sokratis je meta Napolija, želi odlazak usled dolaska Gabrijela, a zanimljivo da je meta istog kluba i Mustafi.

Za kraj, Kalum Čembers, još jedan od igrača koji bi mogli napustiti Arsenal, ali se danas pisalo samo o njegovom odlasku, ne o klubu u koji bi mogao otići. Podsećamo, navodno je Fulam pre nekoliko dana bio zainteresovan upravo za njega, ali je kasnije to negirano.

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Tuesday, 25.08.2020
13:17

Sve ove pomenute trebaju prodati sem Toreire.Treba Arsenalu ozbiljan remont,tu su jos i Kolasinac,Elneni,Miktarjan...

avatar
MixEr
Monday, 24.08.2020
22:55

Odakle vam ovo da hoće da puste Holdinga besplatno??? Mislim da je to čista glupost pošto je prvo relativno mlad igrač a druga stvar Englez što mu automatski podiže cenu i Arsenal minimum za njega može da uzme 15miliona a da ne pričam da se spominje i više da su neki klubovi spremni da plate. Ovo ostalo je od samog starta poznato. Beljerin nije na transfer listi ali je rečeno da ako dođe dobra ponuda da će ga prodati. Dobra ponuda je preko 30 i kusur miliona. Arsenal za te pare može sigurno da dovede dobrog desnog beka i još da im ostane. Toreira se nije baš najbolje snašao u Engleskoj i verovatnije je da će njega pre prodati nego Džaku što je po meni šteta...al Arteta verovatno bolje zna ko mu više treba u ekipi. Arsenal da bi mogao da stvori ekipu mora da se reši nekih igrača ma koliko dobri ili loši bili...i to ovaj put izgled će stvarno o da se desi

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Monday, 24.08.2020
22:31

Teško mi je za povjerovati da jedan klub želi Mustavija i Sokratisa ako uzmu njih dvojicu treba im pokloniti Luiza gratis