Arsenal na korak od brazilske senzacije!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 19.07.2019.
11:26
Izvor: Sportske.net

Mediji pišu da je obeštećenje dogovoreno...

EPA-EFE/Antonio Lacerda
EPA-EFE/Antonio Lacerda

Povezane vesti

Ništa od Vilfreda Zahe.

Iako je reprezentativac Obale Slonovače želeo da ode iz Kristal Palasa, cena je bila zastašujuća, "Orlovi" su tražili 80 miliona, Arsenal to nema da plati.

Zbog toga su se okrenuli alternativi, uložiće oko 40 miliona u Evertona Soareša iz Gremija.

Brazilac je odigrao sjajno na Kopa Amerika, privukao veliku pažnju u odsustvu Nejmara, želeo ga je još zimus Milan, ali nisu imali dovoljno novca.

Sada je u igri transfer od 40 miliona u Arsenal, ovaj ofanzivni igrač bi bio drugo pojačanje kluba posle zemljaka Martinelija koji je stigao za šest miliona iz Ituana.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 19.07.2019
15:00

Vise sam za njega nego za Zahu koji je preskup.Ovaj bi mogao da bude pun pogodak.Uz njega,Obamejanga,Nelsona i Smit Rouva po krilima sasvim je ok.Nadam se da ce uspeti da prodaju Miktarijana i Ivobija kad bi poslali na pozajmicu,dok Ozil verovatno ostaje.

avatar
Offside
Friday, 19.07.2019
11:29

U odbrani duva li duva a oni pojacavaju napad...Meni stvarno nije jasno zasto Arsenal pravi ovako glupe poteze?Razumeo bih da su prosle godine imali problem sa postizanjem golova ali oni su imali sasvim dovoljno datih ali previse primljenih golova ali oni to kao da ne razumeju...