Arsenal ponovo obara rekord Seltika, dva tima prate Francuza, može li Rodžers da im pokvari planove?

Autor: Nikola Miloradović
petak 11.09.2020.
19:53
Izvor: Sportske.net

"Tobdžije" navodno spremile i ponudu.

EPA-EFE/ROBERT PERRY
EPA-EFE/ROBERT PERRY

Povezane vesti

Kako prenose engleski i škotski mediji, Arsenal je spreman da u svoje redove preseli napadača Seltika Odsona Eduarda.

Momak za kojeg je Seltik pratio rekord kluba od 10,3 miliona evra je minule sezone postigao čak 28 golova u dresu tima iz Glazova, ove je nastavio u sličnom ritmu, do lakše povrede je upisao četiri gola na četiri nastupa, a postigao je i dva pogotka u dresu U21 reprezentacije Francuske.

Eduard je ponikao u Pari sen Žermenu, a pored Arsenala ozbiljno je za njegove usluge zainteresovan i Lester.

Ipak, "Tobdžije" su navodno spremile ponudu, Seltik bi da zadrži talentovanog napadača, ali se pretpostavlja da bi pristali da ga prodaju za rekord kluba.

Arsenal je prošle godine oborio rekord Seltika, kada su prodaje u pitanju, platili su 27 miliona evra za Kijerana Tirnija, sada bi za tri miliona više mogli da dovedu novo pojačanje sa "Seltik parka".

Baner 4

Dolazak Eduarda značio bi i odlazak Aleksandrea Lakazeta, Francuz je odavno želja madridskog Atletika, a britanski novinar Dankan Kesls tvrdi da i Juve prati situaciju oko francuskog napadača, nakon odlaska Iguaina.

Prva meta "Bjankonera" je svakako Luis Suarez, ali prate i ostatak tržišta za svaki slučaj, Lakazet se i ranije dovodio u vezu sa klubom.

Što se tiče Artetinih "Tobdžija", očekuje se da uskoro potpis na novu saradnju stavi kapiten Obamejang, tu je i mladi Nketija, videćemo da li će treći napadač "Gunera" u sezoni pred nama biti Lakazet ili talentovani Odson Eduard.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke