Arsenal se aktivirao, stiže levi bek, biće još pojačanja!

Autor: Nikola Miloradović
četvrtak 16.01.2020.
17:28
Izvor: Sportske.net

Svesni su na "Emirejtsu" da moraju da se pojačaju pred nastavak sezone.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Užasna sezona za Arsenal, uprava je nakon katastrofalne serije rezultata otpustila trenera Unaja Emerija i na njegovo mesto postavila Mikela Artetu.

Španac je, čini se, blago popravio situaciju u klubu, ali su problemi u odbrani i dalje velika boljka "Gunera".

Pisali smo da su zainteresovani za Đenea Dakonama iz Hetafea, Togoanca prate već par prelaznih rokova, ali nisu uspeli da ga dovedu.

Za njegov potpis će se boriti sa velikim rivalom Totenhemom, a u međuvremenu je uprava Arsenala daleko bliža postizanju dogovora sa Pari sen Žermenom.



Kako prenosi pouzdani Dejvid Ornštajn, "Tobdžije" su u završnim pregovorima sa "Svecima" oko angažovanja levog beka Lajvina Kurzave.

Francuskom internacionalcu ističe ugovor sa klubom na kraju sezone, a Arsenal bi do kraja januara ga da preseli u svoje redove, po mogućstvu bez plaćanja obeštećenja.

Ornštajn navodi i da to neće biti jedini posao ekipe iz Severnog Londona u tekućem prelaznom roku, kako se vode razgovori za angažovanje tri do četiri nova igrača.

U pitanju su doduše sve pozajmice ili besplatni igrači, dakle igrači kojima je istekao ugovor ili im ističe na kraju sezone.

On navodi i da bi u određene transfere moglo da bude uključeno minorno obeštećenja, ali je isto tako vrlo verovatno da se neće svi poslovi od pomenutih 3-4 ostvariti.

Dakle, Kurzava je čini se na pragu prelaska na "Emirejts", informacije koje je pokupio Ornštajn ukazuju da bi Đenea mogli da puste velikom rivalu, jer izgleda ne planiraju preterano da troše ove zime.

Dobra vest je i da će konkurenciju u napadu pojačati mladi Edi Nketija, koji je vraćen sa pozajmice u Lids junajtedu. Očekivalo se da će on biti prosleđen na novu pozajmicu, ali je navodno impresionirao Artetu na treninzima i ostaće u matičnom klubu za nastavak sezone.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Thursday, 16.01.2020
19:30

Bolje stopera i veznog da su doveli.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 16.01.2020
19:00

Aktiviraju se vec vise od 10 godina ali nista. I dalje su samo mali palanacki klub koji ni na severu londona nije vise glavni, klub bez znacajnih evro uspeha, lokalci a to ova pojacanja svakako nece promeniti

avatar
NikkiCFC
Thursday, 16.01.2020
23:10

Jesli mozda mali ali ne mozes da kazes da su palanacki jer su iz najjaceg grada dok ste vi i Liverpul palanacki klubovi.

avatar
bebel
Thursday, 16.01.2020
18:41

Dolaze besplatni igrači ili igrači na pozajmicu, igrači bez ugovora ili oni kojima ugovor ubrzo ističe. Možeš mislit kakva su to pojačajnja koji su višak u trenutnim klubovima i sad bi trebali pojačat Arsenal. Tugo moja...

avatar
MixEr
Thursday, 16.01.2020
22:15

A šta je radio i šta radi Juventus? I gde je taj isti Juventus sad? Ako se pametno radi može svašta da se postigne

avatar
BlueBoy84
Thursday, 16.01.2020
18:37

Dobro za početak