Arsenal želi napadača, Andalužani se pitaju!

Autor: Stefan Matić
ponedeljak 03.06.2019.
23:10
Izvor: Sportske.net

Marokanac je svojim golovima osigurao Leganesu ostanak u Primeri.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

"Tobdžije" moraju da odigraju perfektno na predstojećoj transfer pijaci, Emeri i saradnici su u situaciji da moraju da kupuju kvalitetno, ali jeftino. Razlog je razočaravajuća sezona kluba sa "Emirata" koji je ostao bez Lige šampiona, što znači bez većih finansijskih ulaganja, ali je jasno da bi to povuklo sa sobom i nezadovoljstvo navijača.

Prema pisanju španske Marke skauti "Tobdžija" već neko vreme posmatraju napadača Leganesa marokanskog porekla. U pitanju je Jusuf An-Nesiri koji je ove sezone postigao jedanaest golova za pomenuti španski klub koji je po mnogima bio favorit da ispadne, Leganes je na kraju završio na iznenađujućoj trinaestoj poziciji u Primeri.

Ono što može praviti problem jeste sporazum Malage i Leganesa, to jest klazulu koju su Andalužani uključili u transfer dvadesetdvogodišnjeg ofanzivca pri transferu prošlog leta. Malaga ima pravo da vrati napadača za petnaest miliona evra ukoliko se vrate u prvu ligu Španije, dva kola pre kraje Segunde nalaze se na četvrtoj poziciji.

Marokanac se procenjuje na 25 miliona evra, nema sumnje da će Malaga iskoristiti pomenutu opciju ukoliko se stvore šanse za tako nešto. Posle toga pitanje sledi da li će biti zainteresovani za prodaju i kakvi će biti zahtevi Andalužana, takođe se pominje i interesovanje Borusije Dortmund.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Anonymous Official
Monday, 03.06.2019
23:58

Njima treba krilo,vezni i stoper pa i LB jer Monereal ide a ne CF.

avatar
Crveni Lucifer
Monday, 03.06.2019
23:28

Ovi poceli da dovode pojacanja u rangu Cristal palasa takva ce im i pozicija na tabeli biti, oko desetog mesta.