Artetin januarski plan, potrošiti još 35 miliona za granitnu odbranu u narednih 10 godina!

Autor: Aleksandar Obrenović
četvrtak 10.10.2024.
09:19
Izvor: Sportske.net

Arsenal želi da dominira u budućnosti.

EPA-EFE/BAGUS INDAHONO
EPA-EFE/BAGUS INDAHONO

Povezane vesti

Čini se da je Arsenal prvi kandidat za titule u nekim narednim godinama, to je prognoza najvećih stručnjaka za budućnost imajući u vidu dešavanja u ostalim klubovima, odnosno činjenicu da će Pep najverovatnije napustiti Mančester siti, ali i neki vodeći igrači i da u tom klubu moraju razmišljati o smeni generacija. 

Ipak, i Arsenal razmišlja o budućnosti, a sprema se i ozbiljna ponuda za "najskupljeg defanzivca u istoriji brazilskog šampionata". 

Radi se o tek 18-godišnjem defanzivcu, Vitoru Reisu. 

Ovaj momak ima otpusnu klauzulu od 90 miliona evra, ali bi Arsenal mogao da ga dobije za oko 35 miliona evra. 

Real Madrid, kao i Totenhem su veoma zainteresovani, ali se Arsenal od strane brazilskih medija navodi kao tim koji će biti glavni favorit za njegovo dovođenje.

"Palmeiras je odbio ponude od 30 miliona evra od dva kluba. Vitor Reis će biti najskuplji fudbaler u istoriji našeg fudbala kada se radi o defanzivcima. On će biti prodat za 35 miliona evra. Palmeiras će ga prodati u januaru jer su fokusirani na Svetsko prvenstvo klubova", rekao je Paulo Sampajo, šef akademije Palmeirasa. 

Arsenal ima veoma mladu odbranu, niko od štopera nije stariji od 26 godina (Gabrijel), i bekovi su veoma mladi i možemo slobodno reći da bi ovaj projekat sa izuzetnom odbranom mogao da donese titulu možda već i ove sezone...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke