Artetinih 80.000.000 za dvojicu, jedan od njih je i momak iz Vrbasa!

Autor: Aleksandar Obrenović
subota 12.10.2024.
16:00
Izvor: Sportske.net

Španskom stručnjaku su dva fudbalera posebno interesantna.

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Arsenal ima ekipu koja bi mogla i da vlada Premijer ligom u narednih nekoliko godina ukoliko se sve kockice poklope, mladi su i poletni, imaju nekoliko igrača svetske klase koji su lideri tima i jasno je da, usled očekivanog pada Mančester sitija, mogu da vode glavnu reč u Engleskoj posle dugog niza godina. 

Ipak, ako pitate Artetu, nedostaje još pojačanja, posebno od naredne sezone kada će pokušati da dođe do dvojice iz Bornmuta. 

U pitanju su Antoan Semenjo i Miloš Kerkez. Prvopomenuti je predviđen da bude zamena za Bukaja Saku, dok bi Kerkez mogao čak i u prvu postavu ukoliko Zinčenko bude prodat na leto. Kieran Tirni je takođe fudbaler koji može igrati na toj poziciji, ali je jasno da je on daleko od očekivane forme i da klub mora pronaći kvalitetnije rešenje, upravo poput reprezentativca Mađarske rođenog u Vrbasu. 

Semenjo ima 24 godine i ove sezone već ima 3 gola i jednu asisteniju u Premijer ligi u prvih sedam kola, a i Kerkez je standardan u prvih sedam kola šampionata, s tim što još uvek nema doprinos u napadu u vidu golova i asistencija. 

"Trešnjice" ih cene u paketu od 80.000.000 funti, videćemo da li će Artetin Arsenal imati dovoljno da plati ovu dvojicu...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke