Atletiko bi da pazari na "Kamp Nou", šta to znači za Grizmana!?

Autor: Nikola Miloradović
ponedeljak 03.06.2019.
16:52
Izvor: Sportske.net

"Jorgandžije" pronašle pojačanje u redovima prvaka Španije.

EPA-EFE/SASCHA STEINBACH
EPA-EFE/SASCHA STEINBACH

Povezane vesti

Kako prenose španski mediji, madridski Atletiko i Barselona pregovaraju oko transfera Nelsona Semenda u redove tima iz španske prestonice.

Simeone mora da obnovi odbranu, ekipu su napustili Lukas Ernandez i Dijego Godin, očekuje se da isto urade Filipe Luis i Huanfran.

Tako je u Portugalcu iz Barse video rešenje za desni bok u odbrani i pokušaće da se dogovori sa Kataloncima oko transfera.

Semedo se često dovodio u vezu sa odlaskim iz Barselone, navodno nije zadovoljan tretmanom u redovima španskog šampiona, smatra da zaslužuje veću šansi da ga u redovima "Blaugran" minira Lionel Mesi.

Pregovori dve strane su u toku, nije poznato sa kojom ponudom su "Kolćonerosi" počeli razgovore, ali mediji sa Iberijskog poluostrva tvrde da je Barselona u startu tražila više novca.

Videćemo da li bi ovo moglo da utiče i na potencijalni transfer Grizmana u redove Barselone, Francuz je najavio da napušta Atletiko, Barsa je prva u redu za njegov potpis, a pozitivan ishod pregovora oko Semeda, definitivno bi stavio "Blaugranu" u bolju poziciju kada je angažovanje francuskog reprezentativca u pitanju.

Put Katalonije bi iz Madrida mogao da krene i Filipe Luis, šampion i vicešampion Španije bi mogli da obave veliki broj poslova ovog leta.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Monday, 03.06.2019
17:01

Puca Atletiko po svim savovima, dobro su iskoristili ovu generaciju, uzeli dosta trofeja ali vracaju se tamo gde su bili veci deo istorije, daleko iza Barse i Reala.