Atletiko spremio primamljivu ponudu, Arsenal ostaje bez beka!?

Autor: Nikola Miloradović
petak 21.06.2019.
21:21
Izvor: Sportske.net

Mogu li da odole ovoj ponudi?

Epa/Will Oliver
Epa/Will Oliver

Povezane vesti

Kako prenosi "Gardijan", madridski Atletiko je zainteresovan za desnog beka Arsenala Ektora Beljerina.

"Jorgandžije" rade na rekonstrukciji odbrane, ostlai su bez Godina, Lukasa Ernandeza i Huanfrana, najverovatnije ih napušta i Filipe Luis.

Razmišljaju i o prodaji Santijaga Arijasa, u tom slučaju bi ostali bez ijednog beka, pa je jasno da je prioritet angažovanje pojačanja na spoljnim pozicijama u odbrani.

Tako se Beljerin, uprkos povredi od koje se još uvek oporavlja, našao na Simeoneovoj listi želja, a Atletiko je spremio i primamljivu ponudu.

Naime, uprava kluba iz Madrida je spremna da uključi bivšeg fudbalera Sevilje Vitola u transfer.

Vitolo je sa Emerijem osvojio tri titule u Ligi Evrope, sve tri naravno sa ekipom iz Andaluzije i u klubu iz španske prestonice se nadaju da bi vezista mogao da ubedi trenera "Tobdžija" da se odrekne Beljerina.

Španac je sa Arsenalom u novembru 2016. godine potpisao ugovor na šesti i po godina, prošlog leta je Juve pokušao da ga dovede u svoje redove, ali je uprava tima iz Severnog Londona tražila 60 miliona evra za njegove usluge.

Beljerin je u sezoni za nama doživeo tešku povredu kolena u januaru, morao je i pod nož, pa se do kraja sezone nije vraćao na teren, a još uvek se nije u potpunosti oporavio od povrede.

Zbog svega, u Arsenalu bi mogli ozbiljno da razmotre ovu ponudu, Vitolo bi sasvim sigurno bio pojačanje za vezni red "Tobdžija", dok je Beljerin sa druge strane sve skloniji povredama.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Igors Stepanovs
Friday, 21.06.2019
22:08

Postao je vise model nego fudbaler.Ako bi ga prodali za neke dobre novce i doveli dobru zamenu,sto da ne.