Bajern poslednja nada za Pogbu!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 06.08.2019.
08:48
Izvor: Sportske.net

Real gleda ka Bavarskoj, to je izgleda jedina opcija koja im je ostala. Ali, problem je trka sa vremenom.

EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT
EPA-EFE/RICHARD WAINWRIGHT

Povezane vesti

Sve je manje vremena, dva dana deli Pogbu od ostanka u Junajtedu, mada se priča da bi "Đavoli" mogli da kupe Eriksena iz Totenhema do četvrtka, što bi svakako olakšalo transfer Pogbe do kraja avgusta.

U Realu smatraju da navodni pregovori Juventusa i Junajteda u kojima se pominje Pogba jesu samo Rajolina taktika za pritisak na Pereza i da Juve nema novca za Pogbinu platu, iako ima fudbalere koje bi prosledio u Junajted kao deo dogovora.

Real takve igrače nema, tačnije svi ponuđeni, uključujući Bejla i Rodrigeza su odbijeni, pominjani su još Kazemiro i čak Modrić, koji je ipak dobio garancije da će ostati.

Sada Real gleda ka Minhenu. Naime, pošto je jasno da je Sane preskup, Bajern nastavlja da traži zamene po boku za Robena, odnosno Riberija.

Bavarci ponovo razmišljaju o Bejlu, njegova cena od 60 miliona nije problem, ali plata jeste, teško da će se Velšanin odreći 15 miliona evra po sezoni. Za Real je rešenje da mu plaćaju deo primanja, samo da bi ga se oslobodili, ili da mu isplate odštetu za odlazak.

Ako prodaju Bejla, Pogba će biti blizu, mada se Bajernu ne žuri, dok je, rekosmo Real u trci sa vremenom, zbog završetka pijace u PL.

Jedno ćemo znati, ako Junajted ne kupi igrača do četvrtka u 18.00 časova, odnosno ne dovede vezistu, jasno je, Pogba ostaje i klub neće razmatrati nikakve ponude za njega do kraja meseca i završetka prelaznog roka u drugim zemljama.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Robert Lewandowski
Tuesday, 06.08.2019
18:48

Jedva čekam da za koji dan Sane zvanično dodje, valjda cete tada napokon shvatiti da nam nije preskup i da imamo novca da kupimo koga god poželimo. Najugledniji nemački novinar iz Bilda je pre koji sat objavio da neće Bejl doći i da su Bajernove mete do kraja prelaznog roka (pored Sanea čiji je transfer gotovo završen) Zijeh, Roka i Verner.

avatar
The Red Army
Tuesday, 06.08.2019
14:20

Utd treba da dovede vezistu svakako, otisli erera i felaini a niko nije dosao, ako dodje vezista ne znaci da ide pogba

avatar
Agent Provocateur
Tuesday, 06.08.2019
11:26

Realno i sa pogbom Real nema sta da trazi pored Barse. Volim uzbudljiva prvenstva ali Mesi i ekipa su tri koplja bolji od cele lige a Realovo jedino bitno pojacanje je nenametljivi Azar. Pogba nigde nije popravio situaciju, decko zivi u svom balonu i na instagramu i dve tri suknjice na clasico ce ga poslati u majcino narucje a ne daj boze da mu publika zazvizdi ( a hoce kao i svima ) - ode i pogba i njegov fudbal u aut.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 07.08.2019
10:45

Verovatno. Dobar sarkazam. A barsina šuplja odbrana? Niko nije došao

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 08.08.2019
12:47

Pa ono, uzese koliko titula sa tom odbranom u poslednjih 5 godina ? Realno Mesi je razlika, slabo se i brane jad su vazda napred. Uostalom videcemo, bio sam u pravu za prethodne dve sezone, hajd da vidimo i ovu.

avatar
Misosesic
Tuesday, 06.08.2019
11:07

Nadam se da su popravili fax.:D

avatar
Red blood
Tuesday, 06.08.2019
10:17

Ako Pogba ne bude kupljen do petka u 18h,svi vrlo dobro znamo da cemo do kraja avgusta svakodnevno citati isto.
"Real izasao sa novom ponudom"
"Poslednja sansa za Pogbu"
"Pogba mislima u Realu"
"Solskjer odustao od Pogbe"..
I tako do kraja prelaznog roka,ili dok ne dodje stvarno do tog transfera.

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 06.08.2019
12:39

Prelazni rok je do cetvrtka. A zasto bi ga prodali sad odma kad moze do kraja avgusta. On hoce u Real i ne verujem da bi menjao Mancester za Bajern.

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 07.08.2019
11:28

Nije poenta da će on u Bajern. Neće. Nego ako Bejl ode u Bajern, Pogba ide u Real. Pare

avatar
Opet onaj Anonymous
Tuesday, 06.08.2019
12:58

Solskjer odustao od Pogbe? Ili Zidane odustao od Pogbe? Nema Solskjer sta da odustaje kad je to njegov igrac.