Barsa baš zapela, kakav bi to "čarobni kvartet" bio!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 04.11.2016.
10:34
Izvor: Sportske.net

Brazilac bi upotpunio tim, sigurno da bi mogao da igra iza MSN trija, videćemo hoće li se ponoviti situacija od pre dva leta.

Beta/Dave Howarth/PA via AP
Beta/Dave Howarth/PA via AP

Povezane vesti

Barselona želi Kutinja iz Liverpula, i to nije tajna.

Ali, kako slomiti Liverpul?

Oni su pre dve godine pustili na kraju Suareza u Kataloniju, ali situacija nije ista, "El Pistolero" je imao problem sa suspenzijom i već je prethodnog leta želeo da ode iz kluba.

Ipak, Kutinjo ima istog agenta kao i Nejmar, Vanger Ribeiro gura transfer svim silama, osim što je odličan prijatelj sa "Nejom", Kutinjo je veoma blizak i sa Suarezom.

Sjajno bi se uklopio, verovatno bio zamena za Inijestu. Fudbaler Liverpula je bio u hotelu Barselone pred meč sa Sitijem da vidi prijatelje što je samo pojačalo glasine.

Redsi će se svim silama boriti da zadrže igrača, to ne zavisi samo od njih, uslov svih uslova je da se vrate u Ligu šampiona i dodatno pojačaju ekipu.

Kako tvrdi "Mundo Deportivo", transfer bi sigurno bio blizu onog Suarezovog, Barselona ima dovoljno novca da dovede pojačanje i tako osveži vezni red.

Što se Kutinja tiče, nema sumnje da bi on oberučke prihvatio ponudu, ali, kako se priča, iz poštovanja prema Liverpulu neće insistirati na transferu, niti učiniti bilo šta kako bi vršio pritisak na "Crvene".

U svakom slučaju, nije teško zamisliti kakav bi to kvartet majstora bio ako Kutinjo stigne na "Kamp nou".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

66 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Zoki Krstic
Saturday, 05.11.2016
10:42

Nije poenta u golgeterskom skoru, nego jednostavno ako LFC ima visoke ciljeve onda bez pravog golgetera ne ide, nmz se ekipa oslanjati na Coutinhovo raspolozenje, decko nema kome spakovati asistenciju a da bude ispostovan golom.. imao bi mnogo bolju statistikukad bi ga ispratio jedan dobar klasican golgeter... nece se Suarez vratiti u Liveroool sigurno ali bi sa spicem poput Obamejanga i Coutinho mnogo vise imao da pokaze... Proslava gola firmina i hende ne moze se meriti sa coutinhovom... ajde da se nadamo da nece otici i da ce stici jedan dobar golgeter, staridz je svoje odigrao, pa onda mozemo o tituli...

avatar
brekbaCh
Saturday, 05.11.2016
02:13

a onaj balvan iz Valensije ? pa Arda ? velike pare bacene...

avatar
Realan tip
Friday, 04.11.2016
22:39

Gdje je Mileta Boy da mi objasni kako Barsa vise ne moze uzeti igraca Liverpulu? :)

avatar
NE LJUTI SE COVECE
Friday, 04.11.2016
20:02

Neka ga zadrze bar do kraja sezone i idu do kraja. Igrom ulaze sigurno u prve 4, e sad titula, ne znam koliko ce zbog krace klupe izdrzati. Valja im se zimi pojacati dok su u naletu, levog beka i spica tipa Lazareta. Ne moze im doveka vezni red davati golove a sa Staricom neide nikako

avatar
SAB
Friday, 04.11.2016
23:02

Onaj Staridz sve polomljen

avatar
MaNcHesTeR_ed
Friday, 04.11.2016
19:46

Odlicna zamena za Iniestu

avatar
Mulle4_6
Friday, 04.11.2016
19:07

Sad ako hoće on nek ide ne zavisi ekipa samo od jednog igrača može se bez svakoga naći će oni idealnu zamjenu možda nekog bolje od njega imenom možda ne ali radom i talentom da

avatar
96
Friday, 04.11.2016
18:56

Iskreno se nadam da do ovoga nece doci, previse je vazan igrac za Liverpool. Ako ima i malo postovanja prema Liverpulu ostace. Da nije bilo Rodzersa niko za Kutinja ne bi cuo.

avatar
SAB
Friday, 04.11.2016
23:03

Ja sam cuo za njega jos kada je stigao u Inter i znao sam da ima da bude dobar

avatar
Red blood
Friday, 04.11.2016
16:59

Pre 3 dana se pise da nece imati novca za Suarezov maksimalni ugovor zbog Nejmarovog i novog Mesijevog i da ce El Pistolero mozda nazad na Ostrvo,a danas ne samo da imaju za Zubu,nego i 70-80 milki za Kutinja.nNe sumnjam da ima dima...ali nadam se ne i vatre.

avatar
Miljan Radojičić
Friday, 04.11.2016
16:11

Dobro bi bilo da ostane ove sezone (možda i iduće), da vidimo hoće li Liverpul biti uspješan u osvajanju titule. Ako ne bude (a iskreno mislim da hoće), treba ga pustiti kao Suareza u Barselonu, da osjeti slast titule.

avatar
Zoki Krstic
Friday, 04.11.2016
15:46

Pa i neka ide... jeste najbolji od onoga sta LFC ima ali nisam ni video neko preterano iskreno radovanje, hladan tip prema liverpulu, ocigledno da zeli da ode... samo ne u barsu odvratnu... PL-om vlada ekipa koja ima klasnog napadaca, zasto je city uvek tu, jer je aguero uvek raspolozen za golove... coutinho ce iove sezone dati 10-15 gola max, a nema kome ni da ih spakuje... aguero i costa daju toliko na polusezoni... ovo je inace samo nabijanje cene na zimu, cou moze tek sledece sezone u real kao zamena ronaldu... poyy

avatar
Red blood
Friday, 04.11.2016
17:00

Druze,samo da te informisem da uporedjujes golgeterski skor 2 klasicna spica sa veznim igracem.nPozz i tebi.

avatar
Tuta Bugarin
Friday, 04.11.2016
22:29

Ne znam sta si ti gledao kad nisi vidio neko pretjerano radovanje Kutinja, momak uopste nije hladan prema Liverpulu i stvarno ne znam o cemu pricas.

avatar
LFC Borca
Friday, 04.11.2016
15:13

Ovo je da covek zaplace.. navijam za lfc ceo zivot i neizmerno volim taj klub. Ako se ovo desi to ce za mene biti jedan od najtuznijih trenutaka u zivotu. Dovedemo igraca koji je bio anonimus i u interu i napravimo od njega IGRACINU, i sad ce da dodje ovo SMECE od ekipe, barsa, i da nam ga otme.. nerazmuem smisao vise.. kad su oni doveli nekog anonimusa za 5mil i napravili igracinu od njega.. nikad.. crkotina od kluba

avatar
KOPITE96
Friday, 04.11.2016
15:44

Brate razmisli sad, kažem ti ovo kao navijač Liverpula. Zamisli sebe, a da nisi pristrasan. Otići će u Barselonu gdje mu igra veliki prijatelj Nejmar i Suarez. Jezik je sličan kao portugalski, toplije je i ljepše nego u Engleskoj i uz sve to (kad bi sve ovo zanemarili) dobijaće više novca i imaće mogućnost osvajanja trofeja. Volim LFC i ovo će me zaboljeti više nego išta drugo, ali realno sagledaj okolnosti i budi realan. Nažalost samo je pitanje vremena kad će otići. A to za kupovinu napravljenih igrača, pa Barsa i još par timova (Real npr) imaju monopol i zato fudbal i jeste dosadniji. I bolji su odlazili brate, ne gubimo nadu!! YNWA

avatar
SAB
Friday, 04.11.2016
23:08

I Tores je otisao samo sto bolje da nije otisao tj. dosao u Celsi, obozavao sam ga dok je bio u Liverpulu i tada bio jedan od najboljih napadaca sveta

avatar
LFC Borca
Friday, 04.11.2016
16:53

Upravu si skroz.. sve je to meni jasno.. al opet mnogo me boli kad nam odlaze takvi igraci. Moramo da pocnemo da zadrzavamo igrace. Npr atl madrid je mnogo manji klub od liverpula pa opet uspeva da zadrzi grizmana koji je top fudbaler.. to nama treba. Ta moc da zadrzimo igraca

avatar
Dusan Mitrovic
Friday, 04.11.2016
16:17

mozda Barca nije dovela anonimusa,ali je zato iz svoje skole izbacila Messija,Iniestu,Busquetsa,Xavija,Pedra,Piquea... prvo razmisli pre nego sto odvalis nesto ;)

avatar
kvopl
Friday, 04.11.2016
13:09

Ako Liverpul ne bude osvajao trofeje otice i Kutinjo, tesko je zadrzati tako kvalitetnog igraca ako se ne osvajaju trofeji, on nije Englez i nema vise puno Agera, Dzerarda, Karagera... Fudbal se sveo na par ekipa koje ce dominirati svijetom, novac ce postati vazna karika u fudbala od nekad prosjecnih klubova stvarat ce se mocne ekipe. Barsa ce mu vjerovatno ponuditi i vecu platu, otice nekad, nece vjerovatno u januaru, ali kad tad hoce. Malo koju igracinu cemo zadrzati ako ne bude trofeja.

avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 04.11.2016
18:28

Suarez je otisao zato sto je na klupi bio jedan Brendan,a sada kada imamo ovakvog stratega kakav je Klop ja iskreno sumnjam da nam glavni igraci idu bilo gde,zasto bi isao ako si vodja ekipe koja ima sjajnu buducnost.ja ne vidim odlazak Firminja,Kutinja,Lalane pa cak i mozda Staridza u skorije vreme.

avatar
Friday, 04.11.2016
12:43

Daj Bože da ostane. Sumnjam da hoće. Recept za opstanak je šampionska titula + novi ugovor + pojačanje da Liverpul može biti konkurentan za Ligu šampiona.nTitula bi omogućila ovo ostalo!nAjmo sad! Prvo da zgazimo Votford prekosutra, u nedelju!nYNWA!

avatar
Red blood
Friday, 04.11.2016
17:03

Ako osvoje PL onda su u svakom slucaju konkurentni u LS.nTrenutnom igrom,ja ne vidim vise od 6 ili 7 boljih timova u Evropi.

avatar
LavJasin
Friday, 04.11.2016
12:39

Kada bi se ovo dogodilo, mislim da bi bili nezaustavljivi. Dobili bi na sirini u sredini, rasteretili Inijestu i dobili u situacijama kada trio u napadu ne funkcionise, jer je Kutinjo igrac koji jednim potezom moze da resi utakmicu, a uz to je klasican paker, sto je idealno za MSN. Pored svega toga, njegov stil igre je u skladu sa Barsinom filozofijom. Mislim da bolje pojacanje Barsa ne moze da dovede(cak iako im je, po mom misljenju, potreban desni bek, bar dok se Roberto ne prilagodi do kraja).

avatar
Tuta Bugarin
Friday, 04.11.2016
22:35

Hocete mozda i Klajna na desnom beku ???? Odbij te vec jednom od zvijeda drugih klubova i izbacite vec jednom klasu iz cuvene La Masije, s kojom se toliko dicite.

avatar
Tuta Bugarin
Saturday, 05.11.2016
15:46

Daj molim te, Barsa da trpi rezultat zbog toga sto im igra Denis Suarez, bar sto se tice prvenstva s tim nebi imali problema s obzirom da je Suarez u vrlo dobrom Viljarealu bio ako ne i najbolji igrac. A sve ovo vrijeme dok je Inijesta igrao mogli su da nadju u La Masiji najtalentovanijeg momka za njegovog naslednika i davati mu prilike sa klupe. Cini mi se da ce mnogi talenti iz La Masije da zavrsavaju po pozajmicama dok ih na kraju ne otkupi ekipa ranga Real Sosijedad. Posto vec dugo neki talenat iz La Masije nije usao u prvi tim (bar ne u poslednjih 5 godina). Uglavnom ako im je lakse da daju pare nema problema, ko ima taj se i razbacuje. Pozdrav!

avatar
LavJasin
Saturday, 05.11.2016
13:51

Pazi: Cavi, Iniesta, Pike, Buskec, Valdez itd. niko od njih nije bljesnuo odjedanput, neki su tek posle 24, 25 godine krenuli da igraju vrhunski fudbal. Da bi stvorio vrhunskog igraca, potrebno je vreme, ranije ga je Barsa(pre 2005) imala jer nije imala obavezu da juri sve trofeje pa su mogli da istrpe igraca, danas se situacija promenila i jednostavno ne mogu u toj meri kao ranije da razvijaju igrace u prvoj ekipi jer im vrhunski rezultati trebaju odmah, ambicije su uvek najvise moguce, a zbog trendova moraju da trose jer ne bi bili na vrhu. Na primer, Denis Suarez ima vrhunski potencijal, ali ga treba istrpeti, Munir takodje, Roberto polako postaje sve bitniji i bitniji(njemu je 24), Rafinja takodje igra dobro(23 mu je) i moze da bude bitan igrac, ali ga treba istrpeti, sto je za klub u TOP4 na svetu izuzetno tesko. Ne desava se jedan Mesi svake decenije.. Oni imaju u ovom trenutku: Mesija, Inijestu, Pikea, Albu, Roberta, nadolazeceg Suareza i jos nekoliko igraca koji cekaju priliku, a iz La Masije su. Ljudi treba da shvate da je okosnica njihove ekipe iz La Masije: Pike-Buskec-Inijesta-Mesi, oko njih se gradi igra i gura Barsina filozofija. Sad ce pokusati da odrade tranziciju sa Iniestom, sto je djavolski tesko, svakako da bi menje bezbolno bilo da pokusaju sa Kutinjom nego da nastave sa Suarezom jer je Kutinjo razvijen igrac, a ako bi trpeli Suareza, trpeli bi i rezultati sto je za njih nedopustivo.

avatar
THE ROMAN EMPIRE
Friday, 04.11.2016
12:38

Navijac sam Celsija,al iskreno,bas bi mi bilo krivo da kutinjo ode iz PL (i pored toga sto nam je zagorcao zivot u poslednja dva susreta liverpula i celsija na stamford bridzu) Liverpul trenutno bas bas dobro,jedino odbrana im koci kao i ranije,al uz neku korekturu u defanzivi,bice jedan do najacih premijer ligasa po mn ispred sitija i junajteda :)

avatar
Samo Barsa
Friday, 04.11.2016
12:26

Barsi pod hitno treba desni bek, Roberto je solidan.

avatar
mak_juventino
Friday, 04.11.2016
12:26

Nije u redu ovo , kupi sve najbolje igrace i onda kao najjaci su ! Kako ne bi bili , pa i Valencia da ima ove igrace , osvajali bi sve zaredom !

avatar
Steffi
Friday, 04.11.2016
13:09

Rece navijac Juvea, kluba koji je oteo Pjanica, Iguaina samo ove sezone, najbolje igrace u svojim klubovima, alo jel si realan ti?

avatar
mak_juventino
Friday, 04.11.2016
19:31

Oteo ? WoW , rece navijac Barce , kluba koji je platio 30 mil za zamena zamene u napadu , 55 mil za Gomes ?! I ti si se ovde javio ?

avatar
Rulermaster
Friday, 04.11.2016
18:11

i baba da ima onu stva, znas vec sta bi bila...

avatar
Marco Popovich
Friday, 04.11.2016
13:48

Kako mislis oteo? Platili ljudi normalno a oni su mogli da odu bilo gde

avatar
FCBarca
Friday, 04.11.2016
12:07

Jedino kad iniesta ode u mirovinu

avatar
Mangus
Friday, 04.11.2016
12:03

Realno gledano, bice rezerva. Nece sigruno inijesta sedeti na klupi. A ima dugorocni ugovor, nece ga Liverpul pustiti bez 80,90 miliona. nPored toga, ako se ekipa plasira u LS i pojaca, ne vidim zasto bi napusto tim

avatar
VL
Friday, 04.11.2016
12:00

Juce je bio u Psg sada u Barsi. Postavlja se pitanje da li menadzer Kurinja pokusava da izdejstvuje sto veci ugovor ili neko pokusava da pokvari atmosveru u Liverpulu sada kada deluju mocno?

avatar
Firmino LFC
Friday, 04.11.2016
11:55

Ne bih voleo da ode, on čini 40 posto snage Liverpulovog tima možda i 50, biće teško naći zamenu, ali ako već ide neka ode za tih 75 mil u Barsu, a ne u PSG, strašan bi tim imala Barsa bruka!

avatar
Friday, 04.11.2016
12:46

Ako ga prodaju, treba oboriti Suarezov rekord. Cou je mlađi nego Suarez kad je odlazio.

avatar
Elliott Roger
Friday, 04.11.2016
12:59

firmino je bolji od njega. Sto nije doneo titulu Liverpulu kad je tako dobar i 50% tima!?

avatar
MAN RED
Friday, 04.11.2016
11:49

Zasto bi isao u Barsu i bio rezerva Inijesti?

avatar
barça mes que un clu
Friday, 04.11.2016
12:23

Ne bi bio rezerva Iniesti, vidis kako se sad povredio pa nece igrati 3/4 meseca. Iniesta polako stari, a Kutinjo bi taman bio njegova zamena.

avatar
Friday, 04.11.2016
12:45

Inijesta je odigrao svoje. Verovatno će se povući ili kao Ćavi u zadnjoj sezoni, igrati pomalo.

avatar
CZYNWA
Friday, 04.11.2016
11:42

Pisete glupost, Cou je sam rekao da ne zeli da ide iz Liverpula, Eho je cak objavio da se progovara oko novog ugovora, a i Klop ga sigurno nece pustiti, kao sto nije pustio ni Lewu.

avatar
Friday, 04.11.2016
12:47

Ako ima otkupnu klauzulu i Barsa je plati, Klop neće moći ništa.

avatar
CZYNWA
Saturday, 05.11.2016
10:43

Nema otkupnu klauzulu !

avatar
Radovan Filipovic
Friday, 04.11.2016
11:42

Ako Liverpul hoće da bude konkurentan, tj. među prva 3 u ligi, moraju da grade tim oko ovog čoveka. Prodaja bi bila ludost.

avatar
Elliott Roger
Friday, 04.11.2016
13:01

Liverpul 3o godina nije medju prva 3 i jos da je konkurentan.

avatar
Red blood
Friday, 04.11.2016
17:06

Lupi covek i ostane ziv.

avatar
Vernes Delic
Friday, 04.11.2016
13:39

A zastonZato sto prodaju najbolje igrace

avatar
Milan Mihajlovic
Friday, 04.11.2016
11:36

Od komarca se napravi magarac. Od ovog nema nista garantujem.