Barsa donela odluku oko Suareza? Ovo je zaista užasan scenario!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 14.09.2020.
10:31
Izvor: Sportske.net

Baš ružno, da li je ovo poslednji pritisak, tek, sve je manje vremena. A ono što ćemo posle gledati baš ne priliči klubu, a ni igraču...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Nema dogovora, ulazimo u ključnu nedelju. Luis Suarez ne odustaje, nije bio u kombinaciji za tim protiv Nastika, ali se vratio treninzima, ispunjava svoje obaveze.

Juventusu se žuri, ali Suarezu savršeno odgovara da ostane u Barseloni.

Naime, on se neće odreći poslednje godine ugovora, to su njegovi advokati saopštili Barseloni koja preti da će preduzeti drastične mere.

Ako već moraju da plate 15 miliona evra, onda neće ni pustiti Suareza, već će on morati da sedi godinu dana na tribinama, Kuman ne računa na njega, a degradiraće ga da ne trenira sa timom.

Ali, Urugvajac se zainatio, biće slobodan na kraju sezone, za njega je jedino bitno da izvršava profesionalne obaveze, a klub je dužan da mu obezbedi trenera.

Suarez bi, ako želi u Juve, u naredna dva dana trebalo da raskine ugovor, položi italijanski jezik ove nedelje na univerzizetu za strance u Peruđi, uzme pasoš i stavi se na raspolaganje Pirlu. Već je kasno za Sampdoriju, ali trener traži od kluba da što pre reši pitanje napadača i za Juve je lakše da uzme Džeka od Rome.

Baner

Videćemo kako će završiti tek, bio bi to zaista ružan rasplet, Suarez je legenda Barse...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

18 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Monday, 14.09.2020
18:44

10 odštete i to je to. Više će uštedeti barsa zbog poreza

avatar
Bojan100
Monday, 14.09.2020
16:37

Zasto se pravi problem tamo gdje ga nema , zaista jedna nesvatljiva atmosfera u klubu , Suarez mi nije jasan , saopsteno mu je da vise nije dio plana za narednu sezonu , spakujes se care i palis , ides dalje ... s druge strane apsolutno mi je nejasan stav celnika kluba , zar se na tako brutalan nacin tjera igrac , koji je jedan od najboljih napadaca u istoriji kluba ... ovo je neka igra nerava , previse jakih struju pokusavaju da kontrolisu situaciju ili barem traze neke dobre pozicije za sebe... ono sto je zanimljivo je to da je Bortomeu pokazao ko je gazda i da je on predsjednik kluba ,a njegova je zadnja, u nekim realnom opcijama to je fantasticno za klub , ali za Barsu je lose sto je to Bortomeu !

avatar
Nebojsa Sin
Monday, 14.09.2020
15:55

Kako je Suarez legenda Barse? Nit je tu ponikao, niti se afirmisao...

avatar
P. S.
Monday, 14.09.2020
15:04

Legenda ili ne, dobar ili loš, Suarez je u dresu Barse postigao priličan broj golova i za ovih 6 godina pružio dosta dobrih, odličnih i loših partija. Ipak ovakvi potezi uprave Barse (ukoliko se dese?) svideće se, rekao bih većini najvijača Barse koji mu zameraju... pa skoro sve: od (ne)igranja u odbrani, preko toga da ne znam koliko godina nije postigao gol na gostovanjima u LŠ pa sve do poraza protiv Rome, Liverpoola, Bayerna i gubitka poslednje titule u Primeri. Sa druge strane svaki dobar potez ili gol Dembelea izaziva oduševljenje istih navijača, uprkos tome što na sledeći moraju da čekaju od nekoliko meseci do godinu dana. (Ne)zaintersovanost za fudbal, klub i rezultate kod ova dva fudbalera realno nije za poređenje, ali je Dembele iz nekih razloga pobrao simpatije navijača Barse, a Suarez navukao mržnju i gnev. Ali dobro, ne moram ja sve da razumem...

avatar
Mirjevac
Monday, 14.09.2020
14:49

Nosta ovde nije sramno, Suarez ima ugovor sa barcom koji se mora idpostuje i sjedne i sdruge strane! Ako se Suarezu isplati da sedi na tribini on neka sedi za to dobice platu, barci ako se to ne dopada ona neka mu isplati platu za sledecu sezonu i neka ga pusti! Znaci stvar zskonskog dogovora i niko nikog ovde nemoze da pritiska i da radi sramno! Tako rade svi klubovi sveta, pogledajte sta radi Teal Bejlu, sta radi Pirlo Juvetov igracima i ostali klubovi, bsrca tu nije jedina, ona je rekla Suarezu da ne racuna na njega i on treba da trazi drugi klub! Kao sto je barca rekla Raketicu i Vidslu i ostalim igracima, svi oni igraci na koje klub ne racuna su saznali na vreme, tako da dvi ti igraci imaju vazece ugovore koji se moraju ispostuju ili da se dogovore!

avatar
Бојовић Милан
Monday, 14.09.2020
13:49

Suki je legenda Barse i ovakav tretman ne priliči ni najmanje, ali aj da razumemo malo i Barsu, koji je razlog da mu isplate 15 miliona? Ako ideš rođeni, idi, ne gubiš platu - naprotiv, dobija istu platu ako ne i veću nego u Barsi, koja je svrha da uzme 15 miliona i da ode? 15 miliona može da uzme samo ako ostavi, a pregruba je činjenica da neće igrati uopšte, jer boljeg špica Barsa trenutno nema, a kamoli u toku sezone

avatar
BlueBoy84
Monday, 14.09.2020
18:45

Porez??? 10miliona odštete i to je to

avatar
Nemanjici
Monday, 14.09.2020
13:10

Zasto i kako neko moze da bude ovoliki smrad prema coveku koji je toliko dao za Barsu. Masni Kuman mi isto nije jasan. Strasno u sta se fudbal pretvorio. Strasno

avatar
Mak-Juventino
Monday, 14.09.2020
12:35

Uzmi im sveeeeeeeeeeeee

avatar
Bojan Samardzic
Monday, 14.09.2020
11:59

To je bas bezveze, razumijem Suarezove motive, ali realno je da eventualno Barsa doplati do sadasnje plate na ono sto doogovori u Juveu.

avatar
crno-crveno
Monday, 14.09.2020
12:13

Sta razumes suareza pustaju ga dzabe i jos barsa da mu doplati pa da nebi molim te
I ja bi ga isto preselio na trebine pa nek se krcka godinu dana.
Cuj da ga puste za dz i da doplate jos. Dosta mu je to sto hoce ga puste za dz

avatar
Bojan Samardzic
Tuesday, 15.09.2020
08:08

Pa jeste, kad vec ne racunaju na njega, dovoljno je i to sto ga pustaju za dz.

avatar
pop94
Monday, 14.09.2020
10:42

Zašto mora da polaže italijanski?

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Monday, 14.09.2020
11:09

Da ga ne bi vodili kao stranca.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 14.09.2020
12:46

Da bi dobio Italijansko državljanstvo - žena mu ima već državljanstvo Italije pa možs da dobije na osnovu nje...

avatar
Колатерална Штета
Monday, 14.09.2020
12:46

Sad sam proverio, nema špansko državljanstvo, što mi je čudno, jer gotovo svi fudbaleri južnoameričkih država posle dve godine u Španiji mogu da traže državljanstvo.

avatar
Колатерална Штета
Monday, 14.09.2020
12:36

Pa ako ima državljanstvo Španije, onda se vodi kao EU državljanin. Ovo pravilo mi je jako čudno...