Barsa na argentinski pogon?

Autor: Milovan Longinov
subota 18.04.2020.
10:48
Izvor: Sportske.net

Hoće li konačno pronaći pravog?

Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
Foto: EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Barselona je za promenu u potrazi za levim bekom, pošto je i Žunior Firpo, kao i prethodno Lukas Dinj, podbacio i nije se pokazao kao dostojna zamena za Đordija Albu.

Mundo Deportivo sada piše da je Nikolas Taljifiko ponovo na meti Barselone, baš kao i prošlog leta, ali su Katalonci odlučili da dovedu Firpa iz Betisa.

Taljifiko ima obećanje Marka Overmarsa da će ga pustiti ovog leta, ima 27 godina i pravi je trenutak za iskorak i odlazak u jaču ligu.

Taljifiko ima odlične odnose i sa Mesijem, saigrači su u reprezentaciji i voleo bi da se pridruži svom kapitenu i u Barsi.

Cena nije poznata, ali zvuči kao realno i solidno rešenje za Barsu, koja bi u tom slučaju, ako dovede i Lautara Martineza, ponovo radila na argentinski pogon...

Zanimljvo, Taljifiko je prilično kasno stigao u evropski fudbal, januara 2018. godine, Ajaks ga je kupio za četiri miliona evra od Independijentea.

Po Transfermarketu, njegova vrednost sada iznosi 28 miliona evra.

Bonus 10

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Saturday, 18.04.2020
10:55

Zanimljivo je da si mu čak četiri puta pogrešno napisao prezime. 33 godine, a toliko grešaka čak i ti imaš skoro u svakom tekstu, nije sve ni u mladosti, nije to kod vas problem već nešto ozbiljnije...