Barsa odredila cenu za Pedra!

Autor: Aleksandar Obrenović
ponedeljak 02.03.2015.
15:19
Izvor: Sportske.net

Evo koliko košta ofanzivni fudbaler Barselone...

Beta/AP Photo/Fernando Bustamante
Beta/AP Photo/Fernando Bustamante

Povezane vesti

Pedro nema mesta u startnoj postavi Barselone, jasno je to svima od kako je došao Luis Suarez u taj tim, a veoma teško će se desiti da se Španac izbori za status prvotimca.

Neretko se govorilo još od leta da će on napustiti klub i da će se preseliti u Englesku odakle dolazi najviše interesovanja, ali se to još uvek nije desilo, tako da se sa pričama nastavilo u istom stilu.

Pedro važi za veoma opasnog ofanzivnog fudbalera koji nema prostora da se dokazuje u Barseloni, a sada je uprava kluba odredila cenu za ovog igrača.

Ona je 30 miliona evra, upravo toliko će morati Liverpul, Arsenal ili Mančester Junajted da uplate na Barsine račune ukoliko žele da ga vide u svojim redovima.


Arsen Venger je možda bio i najuporniji od pomenutih, videćemo hoće li ponuditi sumu koju su predložili u Barseloni.

Naravno, bitno je napomenuti da Barselona svakako želi da ga zadrži ukoliko niko ne ponudi ovu sumu i da ne mora da ga proda po svaku cenu, jer Pedro predstavlja igrača koji može da pokriije izostanak jednog od trojice igrača u napadu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ashburton Grove
Monday, 02.03.2015
16:21

Cena je sasvim korektna, mislim da mu je to i realna cena...

avatar
Roči Salamanka
Monday, 02.03.2015
17:02

Fabregas prodat za 35,Sancez za isto toliko.I kojom logikom ovaj vredi 30?

avatar
StormyLBZ
Monday, 02.03.2015
20:20

A koliko su kostali pomenuti fudbaleri kada su dolazili u Barsu??? Fabregas oko 40-45 a i Sancez je tu negde, Pedro je dosta pruzio Barsi ali ga je i ona ugasila, ja iskreno mislim da ono moze da uspe u premier ligi jer je brz, hitar i odlican tehnicar, msm da bi se savrseno uklopio u Totenhem. Poz!!

avatar
RokerSantaKruz
Monday, 02.03.2015
17:45

Bejl 100, a koliko je, i da li je uopste bolji od gorepomenutih ?nNema pravila. Aleksis i Fabregas su samo dobro odradjeni poslovi. Sjeti se i da je Iljaramendi doveden za takve pare, a sta je pokazao.. Pedro je, realno, odmah ispod te top klase, po meni je 30 miliona najrealnija cifra.

avatar
PakyCFC
Monday, 02.03.2015
17:25

25 otprilike, 1-2 gore dole. Brzo će mu opasti cena ako ga dovedu za 30.