Barsa odustala od Lautara, tu su bombastični i plan B i plan C!

Autor: Milovan Longinov
utorak 23.06.2020.
18:38
Izvor: Sportske.net

Šta sada razmatraju na Kamp Nou?

EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA
EPA-EFE/MIGUEL RUIZ / FC BARCELONA

Povezane vesti

Barselona neće imati novca da otkupi Lautara Martineza, jer Inter ne odustaje od ideje da u obzir dolazi samo klauzula od 111 miliona evra i kojoj rok ističe 15. jula.

Skaj sport je danas plasirao bombastičnu informaciju da bi Barselona u tom slučaju mogla da se okrene drugim metama.

Prva alternativa, odnosno plan B je Pjer-Emerik Obamejang, koji je već dao zeleno svetlo Barsi i spreman je da napusti Arsenal, godinu dana pre isteka ugovora. Kao što znate, Obamejang je odbio više puta da obnovi ugovor, a ovo leto je poslednja šansa da Arsenal zaradi od njegove prodaje i traži oko 25 miliona za 31-godišnjeg igrača.

Skaj je lansirao još jednu bombu, a to je da Barsa sada čak razmatra da dovede i Edinsona Kavanija, koji je slobodan i već od 30. juna može da dođe bez obeštećenja. Kavani je odbio ponudu Pari Sen Žermena da ostane do kraja Lige šampiona, ne želi da rizikuje transfer u novi klub, naročito ako je to Barselona.

Barsa je od početka godine svesna da mora da pronađe zamenu za Luisa Suareza, koji ne može da iznese sam celu sezonu, dok je Antoan Grizman podbacio na poziciji "devetke", ali ruku na srce ne blista ni na ostalim.

Lautaro je najveća želja i napadač za narednu deceniju, ali problem je novac. Jasno je da su i Kavani i Obamejang samo privremena rešenja i lošije alternative, prvi ima 33 godine, isto koliko i Suarez, dok je napadač Arsenala dve godine mlađi.

Sve u svemu, novi napadač mora da dođe na Kamp Nou, samo da sačekamo i da vidimo koji...

baner 3

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
petar8
Wednesday, 24.06.2020
13:27

Toliko o tome da je barca puna kao brod,kao sto tvrdi neki ovdje

avatar
BlueBoy84
Wednesday, 24.06.2020
07:42

Opet zakucavanje sanduka sa finansijama

avatar
Jasminn
Tuesday, 23.06.2020
19:47

Ma ne vjerujem da ce nekog od njih dva dovesti. Nije u njihovom stilu da urade nesto pametno. Sto bi doveli Obamejanga za samo 20 mil ili Kavanija dzabe. Kad mogu nor iz Valencije ili Savilje dovesti nekog napadaca za 100 milona (sarkazam). Pa eno Verner im bio na popustu za 50 mil pa nisu ni pokusali dovesti