Barsa razbija kasu za "novog Pirla"?

Autor: Milovan Longinov
četvrtak 23.04.2020.
18:34
Izvor: Sportske.net

Katalonci ušli u trku.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Kako prenosi Korijere dela Sera, Barselona je poslala ponudu vrednu 60 miliona evra za vezistu Breše Sandra Tonalija.

Ovaj 19-godišnjak očarao je fudbalsku Evropu, a u Italiji su mu već dali nadimak "novi Pirlo".

To nije sve, Barselona je spremna da uz 60 miliona evra, Brešu pojača i dvojicom mladih igrača iz B tima, ali imena nisu poznata.

Tonali je dete Breše, a ove sezone odigrao je 23 utakmice, postigao je gol i dodao još pet asistencija.

Njega od ranije jure Inter i Juventus, a nikada nije krio da je navijač Milana, koji takođe želi da ga dovede, ali nema dovoljno novca.

Francuski mediji su ranije preneli da je PSŽ takođe zainteresovan, tako da je jasno da će Tonali biti jedan od najtraženijih igrača ovog leta.

Pogledajte o kakvom igraču je reč:


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
scofield
Thursday, 23.04.2020
21:02

Strasan igrac ovaj mali

avatar
Mak-Juventino
Thursday, 23.04.2020
20:09

Za njega 60 , za neko drugi 111 , za treci 150 , za Novu godinu bankrot

avatar
Mirjevac
Friday, 24.04.2020
02:58

Da joj preti bankrot, barca bi sve pare koje ce da uzme za ime stadiona ulozila u klub, a ne da sve te pare hoce da ulozi u vakcinu da spasi svet! To znaci da barca ima pare, njeni igraci su trazeni mnogi hoce da kupe njene igrace, tako da barca samo u igracima ima vrednost oko milijardu, i to samo iz A tima, i svi njih da proda, barca ima jak B tim, to se videlo kkad je iizbacila inter iz lige sampiona sa B timom! Barcinom B timu bi trebalo jedno pola sezone da se u igra i eto nje ponovo medju naj boljima! Ali ona trazi da sad odma bude tamo gde joj je mesto to znaci da bude naj bolja, i zato kupuje dobre igrace! Eno tvog Juveta i on grca u finansijskoj krizi, ali to ne znaci da ce da bankrotira! Veci klubovi koj nesto osvajaju njma pare dolaze i oni imaju dobre igrace, i oni nece da bankrotiraju i ako ih uhfati kriza, kao sto oni klubovi koji ne osvajaju nista!

avatar
Oldboy
Friday, 24.04.2020
09:13

A sledeća vest, Barsa u bankrotu, moraju da prodaju sve igrače

avatar
Mirjevac
Thursday, 23.04.2020
20:04

Evo sad se vidi barcino finansijsko stanje, ona cak za mladog igraca ali dobrog nudi 60 miliona, isto tako barca hice i Lautara i Nejmara i jos nekog beka! Tu se vidi da je barca puna ko brod! I ne samoth, vidi se da barca POZAJMLjUJE ime kluba da bi sa tim nivcem pomogla protiv virusa, i ako ju je virus pogodio kao i istale klubove, ali barca nije istala zasebljiva i sve te novce poklanja u pronalazenju vakcina protiv virusa, koja ce celom svetu da pomogne! I tu se vidi da barca od tog novca od imena stadiona ce sve da donira i nece nista da ostsvi za klun! To znaci da barca ima para, zo da barca nema para je pisala reslov nivina Marka samo da bi okaljala barcu, a sve to nije tacno! Real je u vecoj krizi od barce, to se zna alo vesto kriju, eno resl nudi Jovica za brka Napolii igraca za igraca posto nema novca za doplatu!

avatar
MunzeKonza
Thursday, 23.04.2020
21:26

Bas me zanima koliko godina imas kada ne mozes da sastavis jednu recenicu koja moze da se razume.

avatar
Hannibal Lecter
Saturday, 25.04.2020
20:14

Dobro da je još neko primetio, Vuk Karadzic da pročita vratio bi se u grob momentalno...

avatar
Hannibal Lecter
Thursday, 23.04.2020
19:25

A kasa prazna kao kad je Mirko u Maratoncima opustosio...

avatar
Mirjevac
Friday, 24.04.2020
03:01

Da je prazna, barca nebi davala pare od imena kluba za vakcinu da svet spasi od virusa, vec bi ulozila u klub! Posto ona ima pare zato ce sve te koje dobije da ulozi u pronalasku vakcine protiv virusa! Svi kazu da je baca pred bankrotom aona ulaze u svetsku zdravstvenu organizaciju, a mnogo kazete da vasi klubovi imaju para, a gde su sad da i oni uloze ko i barca u pronalasku vakcine?

avatar
Thursday, 23.04.2020
19:08

Daj, sad i ovi! Ne boj se ti za nas budzet.