Barsa - Sigurno je da ova šestorica od zime neće nositi dres Blaugrane! Sva pojačanja blokira Gvardiola!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 16.11.2020.
10:30
Izvor: Sportske.net

Ovo je plan, ali najgore od svega je što Katalonci nemaju novca, a pred njima je moćni protivnik u liku bivšeg trenera.

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

U Barseloni čekaju januar i izbore, ali Kuman već zna na koje igrače ne računa. Žunior Firpo, Umtiti, Mateus Fernandeš i Brejtvajt bi trebalo da napuste klub, Riki Puig i Alenja bi mogli na pozajmicu.

Klub planira da Firpa proda za dvadesetak miliona evra jer im se manje ne isplati, pošto i Betis ima procenat za ovog levog beka, Umtiti odbija da ode, ali čini se da će na zimu prihvatiti transfer.

Kako smo rekli, Gvardiola se isprečio kada je Erik Garsija u pitanju, ne želi da dopusti igraču da se vrati u Kataloniju šest meseci pre isteka ugovora, pa Blaugrana mora da razmišlja o lou-kost soluciji, pet imena su u igri.

Sa Barsom uvek može gore!

Posted by Sportske.net on Недеља, 15. новембар 2020.

Ni Depaj nije blizu, mislimo na januar, Lion drži cenu za kapitena, spremni su da ode kao besplatan igrač na zimu. Lautaro Martinez se opet pominje kao opcija za napad, ali problem je ponovo Siti koji vidi "Bika" kao zamenu za Kuna Aguera na leto. Barselona neće inače prodavati Dembelea, ali će pregovore oko novog ugovora (aktuelni mu ističe u junu 2022.) ostaviti novom rukovodstvu kluba.

Cilj je da se Francuz zadrži, pitanje ipak ostaje koliko će šansu dobiti, mada povreda Fatija otvara mogućnosti za nedorečenog Francuza.

Klub nema novca, treba da se oslobode igrača, smanje platni spisak, odnosno budžet, kako bi se održali do izbora nove uprave i stabilizacije.

Zbog toga su šanse da plaćaju obeštećenje za Depaja i Erika Garsiju šest meseci pre isteka ugovora ovih igrača prilično male.

Ostaje da sačekamo, Barsa će posle reprezentativne pauze gostovati Atletiku u Madridu gde ih čeka Luis Suarez, Katalonci su tek osmi na tabeli, imaju devet bodova manje od vodećeg Sosijedada, ali i dve utakmice manje.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Monday, 16.11.2020
19:00

Ovo ste vec pisali, samo malo izokrenuto! Dali mozete nesto novo da napisete a ne da bajatne vesti malo izokrenete i ponovo ih pisete! Ovo ste pusali pre nekoliko dana, malo respekta vasim citacima nebi bilo na idmet!

avatar
adidas forever
Monday, 16.11.2020
14:14

Baš me je zanimalo kako to Gvardiola blokira sva pojačanja kada je jedino Erik Garsija iz City-ja pominjan kao potencijalno pojačenje? Tako što je rekao Lionu da drži cenu za kapitena i da budu spremni da ode kao besplatan igrač na zimu (šta god to značilo?) i što se interesuje za Lautara Martineza.

avatar
Бојовић Милан
Monday, 16.11.2020
12:06

Iskreno, ovo je ionako sezona gde je klub u tranziciji (novi trener, nova uprava, a problemi još nerešeni) i na zimu im nije potrebno nijedno pojačanje, neka zadrže ovaj roster pa onda lepo na leto besplatno dovedu Garsiju i Memfisa, a da prodaju Grizmana, Firpa itd i u međuvremenu videti kako dovesti Alabu (koji može biti i levi bek, i štoper), što bi mislim, uz ova pojačanja, Barsinu odbranu podiglo na neki viši nivo, mada ni Pike i Lengle nisu Bog zna šta

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Monday, 16.11.2020
11:52

Ko ce da im plati za rupu Firpa 20 miliona

avatar
deki trbic
Monday, 16.11.2020
20:37

Niko, mozda se vrati u Betis na pozajmicu xD