Barsa u junu dobija neočekivano pojačanje?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 22.01.2020.
10:28
Izvor: Sportske.net

Ima li za njega mesta?

EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERT
EPA-EFE/ENRIC FONTCUBERT

Povezane vesti

Kako prenosi nemački "Bild", minhenski Bajern nije zadovoljan napretkom koji je Filipe Kutinjo pokazao u njihovim redovima i navodno su odustali od ideje da njegov ugovor otkupe na kraju sezone od Barselone.

Brazilac je u januaru 2018. godine pojačao katalonski sastav u transferu teškom 145 miliona evra, koji "Blaugrana" još uvek u potpunosti nije ni isplatila.

Nije se snašao na "Kamp Nou", minulog leta je završio u Bajernu na pozajmici, Bavarci su kratkoročnu saradnju platili 8,5 miliona evra, dok su dogovorili i opciju da ga narednog leta otkupe za 120 miliona evra.

On je na 16 nastupa u Bundesligi upisao šest golova i pet asistencija, u Ligi šampiona je na šest nastupa zabeležio gol i dve asistencije, u Bavarskoj nisu preterano zadovoljni i navodno ne žele da plate pomenutih 120 miliona evra za njegove usluge po isteku pozajmice.

Dakle, Kutinjo se vraća u Barsu, saznaćemo naknadno da li kod Setijena ili eventualno Ćavija, videćemo da li će novi trener uspeti da ga uklopi na "Kamp Nou", kako Valverde nije uspeo.

Pišu engleski mediji da bi mogao da se vrati i u Premijer ligu, Čelsi se i ranije dovodio u vezu sa Brazilcem, više je opcija, videćemo kojim će putem na kraju Kutinjo otići.


Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Wednesday, 22.01.2020
21:26

Kutinjo je u 16 uutakmica zabelezio 6 gola i 5 asistencije u LS 1 gol dve asistencije, to nije bas lose, on je i u Barci isto tako dobro napravio prosek, ali Valverdeu skoro da i Mesi nije bio dobar! Valverde je slab strucnjak, tako i ovaj sad u Bayernu! Klop je od Kutinja napravio odlicnog igraca, mislim da je problem u trenerima ne u Kutinju, ima igraci koji se tesko uklope na neku drugu poziciju, mozda je Kutinjo jedan od njih, mislim da je on dobar igrac i da samo treba dobar trener da ga uputi i eto njega! Voleo bi da se vrati u Baru da novi trener pokusa sa njim, mozda ce da uspe?

avatar
Barca4ever
Wednesday, 22.01.2020
15:10

Mozda bi se uklopio kod novog trenera. Valjalo bi ga probati.

avatar
Karambol
Wednesday, 22.01.2020
12:41

Ovo su sve nagadjana za sad,mislim da je ovo laz, ima jos cela polusezona da se igra gde cemo na kraju videti da li je zaista zasluzio da se otkupi ili ne. Ako bude zasluzio nije iskljuceno i da Bajern ponudi Alkantaru za Kutinja