Barsa - Umesto Holanđanina, stiže pojačanje sa "Old Traforda"?

Autor: Nikola Miloradović
sreda 26.06.2019.
11:22
Izvor: Sportske.net

Iznenađenje.

Beta/AP Photo/Manu Fernandez
Beta/AP Photo/Manu Fernandez

Povezane vesti

Matis de Liht je sve dalje od Barselone, najbliži mladom Holanđaninu u ovom trenutku su PSŽ i Juventus.

Zapelo je oko plate, Barsa nije u potpunosti otpisana, ali od kako se pojavila priča oko Nejmara, sve ostalo je stavljeno u drugi plan.

Uprava katalonskog kluba i dalje želi da pojača konkurenciju u zadnjoj liniji, Valverde trenutno može da računa na četiri štopera, Pikea, Lenglea, Umtitija i mladog Todiba i izvesno je da će njih četvorica dobiti šansu na startu priprema.

Veruje se da za mladog Francuza, koji je u januaru stigao iz Tuluza, nema mesta, pa se na "Kamp Nou" nadaju da bi njegovo mesto mogao da popuni štoper Mančester junajteda Viktor Lindelof, prenosi "Mundo Deportivo".

Šveđanin je u Junajted stigao leta 2017. godine, imao je jako loš start na "Old Trafordu", ali je u sezoni za nama pokazao da poseduje kvalitet i da je verovatno najbolji izbor na poziciji štopera među "Đavolima".

Barsa je pre mesec dana počela da se raspituje za njegove usluge, ali su od Junajteda uporno dobijali negativan odgovor.

Viktor Lindelof

Ipak, nastavljaju da prate situaciju, Lindelofa znaju još od ranije, a Šveđanin se dobro pokazao i na duelima sa španskim prvakom u okviru Lige šampiona.

"Đavoli" na sve načine pokušavaju da pojačaju zadnju liniju, želje su Kulibali, Megvajer i Isa Diop, za prvu dvojicu bi morali da plate svetski rekord, pa bi eventualna prodaja Lindelofa mogla da otvori put ka angažovanju kvalitetnog pojačanja u zadnjoj liniji.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Wednesday, 26.06.2019
14:27

Ja ne znam sta ce Barseloni stoper kad vec imaju Pikea,Umtitija,Lenglea i Todiboa.On je desni stoper a nece sigurno igrati pre kiksare Pikea.Barseloni ne mogu pomoci pojacanja,vec samo dobar trener koji ce znati iskoristiti ove igrace.Cak i budala vidi da Rakitic odavno nije na svom nivou i da Kutinjo ne zna igrati levo krilo vec samo ofanzivnog veznog

avatar
deki trbic
Wednesday, 26.06.2019
22:01

kako druze ne kontas...Pike je los stoper od kada zna za sebe...Umtiti zeli vise da igra...Todiboa mlad tek mu 20 god on ce na pozajmicu a Lenglea prosecan stoper...sto znaci imaju jednog dobrog stopera

avatar
RedDevil612989
Wednesday, 26.06.2019
13:07

Najgora stvar od svega je sto je Junajted u jako losoj poziciji po pitanju stopera. Jedini koji valja je Lindelof(Baiji je dobar ali je non stop povredjen). Barsa pravi strasan tim, za osvajanje Lige Sampiona a Junajted ne zna gde je supalj. Samo se bojim da razum ne prevagne pa da i Lindelof ode.

avatar
United_forever
Wednesday, 26.06.2019
12:19

Ma sigurno, Lindelof buducnost kluba , the iceman!

avatar
Devil born 1878
Wednesday, 26.06.2019
11:34

Najbolje, kako da ne