Barsa uznemirena, Bekam plete mrežu oko Mesija?

Autor: Stefan Matić
utorak 10.09.2019.
12:09
Izvor: Sportske.net

Argentinac posle ove sezone može da promeni sredinu bez obeštećenja, ali pod posebnim uslovima.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

I dalje se spekuliše oko budućnosti jednog od najboljih igrača u istoriji ovog sporta. Leo Mesi ima još dve godine na ugovoru, ali i opciju da već naredne sezone može skratiti taj period i otići u neki klub van Evrope. Argentinac će imati opciju ostanka na "Kamp Nou", penzije ili da potraži drugu sredinu.

Priznajemo, nemoguće je zamisliti omalenog Argentinac u drugim bojama osim onih koja Barsa nosi, ali je fudbal u sijaset prilika pokazao i dokazao da je nepredvidiv.

Posle iznošenja Mesije situacije u javnost, stigle su i prve ponude. A posebno interesantna je ona od strane Dejvida Bekama.

Englez planira da lansira svoj klub, Inter Majami, u MLS ligu naredne sezone. Bivši fudbaler Junajteda i Real Madrida je u potrazi za velikim imenima, u Americi šou i velika imena dobro prolaze, posebno finansijski.

bekam

Sudeći po čoveku iz Mesijevog okruženja Ćaviju Kamposu, cifre koje bi dobio za svoj prelazak u MLS su enormne. Ostaje da se vidi da li tridesetdvogodišnjeg mađioničara privlače ovakve ponude, svakako da Argentinac ima još sigurno tri kvalitetne sezone u svojim nogama ako se odluči da ostane u Evropi i Barseloni.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Tuesday, 10.09.2019
20:43

Nekako me jeza prolazi kada se setim da ce sport koji volim ostati bez Mesija i Ronalda...Vec sada kada gledam klasiko bez njihovog duela mi je neobicno a kako ce tek biti kada obojica odu...Mesi ce karijeru zavrsiti u Argentini kao sto je i puno puta do sada rekao.A ova prica oko Bekamovog Intera ce se zavrsiti vrlo brzo,to je trenutna euforija koja vlada i ona ce splasnuti a samim tim i taj klub nestati brzo kao sto je i poceo...

avatar
MMK
Tuesday, 10.09.2019
14:05

Bilo bi dobro samo ako i Ronaldo predje u isti klub, bilo bi jako videti ih zajedno makar i u MLS-u

avatar
Rise up
Tuesday, 10.09.2019
12:41

Posle Barselone sigurno nece u MLS vec u domovinu.

avatar
BlueBoy84
Tuesday, 10.09.2019
12:24

Putuj hobite, avantura je pred tobom. Poslušaj Gandalfa, nećeš se pokajati. Patuljci su uz tebe. Bićeš obasut zlatom, a možda pronadješ i prsten. PREKRASNI

avatar
Tata Messi
Tuesday, 10.09.2019
12:13

Glupost.Nema nikakve sanse da on ode iz Barselone dokle god je ona konkurentna za LS,a samim tim i on za ZL

avatar
04
Tuesday, 10.09.2019
13:12

Tako je, samo što iza reči glupost treba da stoji dvotačka, a ne tačka, jer niti je Barselona konkurentna za LŠ (osim ako ne računaš učešće u četvrtfinalu ili polufinalu), niti će Messi ikada više dobiti ZL, jer ako nije dovoljno to što je uradio prošle sezone (a očigledno nije, sa obzirom da su se nameračili da je poklone VVD-u) onda ništa neće biti dovoljno. Bolje od toga individualno ne može, osim da sam pobeđuje najjače evropske timove sa po hat-trick-om u svakoj od 7 utakmica nokaut faze LŠ, a i to mu ne bi bilo dovoljno ako bi finale izgubili sa 4:3.