Barselona platila 5.000.000 za štopera sa dna druge hrvatske lige!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 11.06.2023.
22:05
Izvor: Sportske.net

Kakav transfer...

EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ
EPA-EFE/JOE BUGLEWICZ

Povezane vesti

Jedan od čudnijih transfera upravo se dogodio - štoper hrvatske Kustošije, koja se bori za opstanak u drugom rangu takmičenja, potpisuje za Barselonu!

U pitanju je Senegalac Mikail Faje, rođen 14. jula 2004. godine, koji je zimus stigao iz Senegala pravo u Zagreb, odnosno NK Kustošiju. 

Ovaj tim trenutno igra baraž za ostanak u Prvoj hrvatskoj ligi, odnosno drugom rangu takmičenja. 

Da sve bude još neverovatnije, Fabricio Romano je potvrdio da će talentovani Senegalac preći u Barselonu za čak pet miliona evra!

Romano tvrdi da su Fajea pratili Čelsi i Borusija Dortmund, ali da je Barselona bila najkonkretnija i da je danas završen čitav posao.

On je u Evropu stigao u Dinamo Zagreb sa kojim je navodno samo trenirao, a onda je potpisao za Kustošiju za koju je debitovao u februaru ove godine.

Da se ne radi o tek tako nekom Senegalcu potvrđuju i reprezentativni pozivi, pošto je odigrao ključnu ulogu za U-17 reprezentaciju na SP 2019. godine. Kasnije je postao i mladi reprezentativac Senegala, ali još uvek nije upisao debi. 

Inače, Faje ima nadimak "Monstrum", pišu da poseduje ogroman potencijal i da je Barsa prepoznala i da se veruje da je zvezda u usponu.

Ostaje samo misterija kako je iz Senegala u Evropu stigao direktno u Prvu ligu Hrvatske...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke