Barselona spremila dve ponude za Nejmara - nije sve u novcu, hoće li PSŽ pristati?

Autor: Ivan Cvetković
sreda 26.06.2019.
20:52
Izvor: Sportske.net

Francuski klub može da bira.

EPA-EFE/Lucas Figueiredo
EPA-EFE/Lucas Figueiredo

Povezane vesti

Glavna priča leta će po svemu sudeći biti Nejmar.

Brazilac je očigledno prelomio i želi da ode iz Pari Sen Žermena, to govore i brojni problemi koji nisu bili karakteristični za njega dok je bio u Barseloni.

Katalonci sada pokušavaju da iskoriste to i vrate ga na Kamp Nou, Nejmar je čak pristao i na značajno smanjenje plate kako bi ponovo načinio čuveni MSN trio, ali potreban je dogovor između klubova.

Brazilski Globo esporte navodi da su Katalonci spremili dve varijante kako bi odobrovoljili čelnike "svetaca".

Prva glasi 100 miliona evra u novcu plus Dembele ili Kutrinjo, dok je druga varijanta takođe 100 miliona uz koje bi put Pariza krenuli i Rakitić i Umtiti.

Samuel Umtiti

Barsa očigledno igra na kartu francuskih fudbalera koji su u Parizu sve poželjniji ne samo zbog sportskih rezultata, već i zbog imidža kluba, pa ostaje da se vidi hoće li PSŽ pristati da se odrekne velikog dela novca kakob bi doveo jednog ili dvojicu fudbalera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Misosesic
Thursday, 27.06.2019
09:26

Dembele-Kavani-Mbape kakav trio plus 100 miliona u kesu.PSG je lud ako ovo ne prihvati.Sa tih 100 miliona dovedu i DeLihta i još im ostane kesa.

avatar
Crveni Lucifer
Thursday, 27.06.2019
07:15

Odvratna je ova barsa, najljigaviji klub koji postaje najveca plastika u svetu

avatar
O\'Sullivan147
Wednesday, 26.06.2019
22:51

Бубаће се у главу због Умтитија...

avatar
Goran Stanojkov
Wednesday, 26.06.2019
22:18

Kakav bre Nejmar neka ide u Gingamp netreba Barsi ovaj ligavzc koji je tuzio Barsu sada hoce u Barsu zna da ga pravi navijaci oko 75% ne voli na Nou Kamp sve mu zelim najgore i kada je imao padavicu i glumio njegovo ligarenje Barsa je uvek primala golove sa kontre ako ste zaboravili ja nisam tada je Enrike spavao na klupi i dozvoljavao ovom ligavcu da rsdi sta hoce sa ceo tim Barse jer nije imao m... da ga ostavi na klupi za kraj da ne ispadne da gs napadam neka mi nabroji neko koju je to utakmicu on resio kada nije bilo Mesija u timu i doneo pobedu Barse

avatar
deki trbic
Wednesday, 26.06.2019
21:52

ja mislim da je bolje ovako....Kutinjo i Dembele za Nejmara...ionako su od prodaja Nejmara kupili pomenutu dvojicu..time bi PSZ dobio a barsa izgubila :)

avatar
Al-Ahli najtrofejniji na svetu
Wednesday, 26.06.2019
21:16

100 miliona plus dembele/kutinjo ima li to ukupno 300 miliona koliko trazi psz?

avatar
Robert Lewandowski
Wednesday, 26.06.2019
21:13

Ako bude birao izmedju ove dve opcije, Tuhel će sigurno uzeti Dembelea i 100 miliona. On veoma ceni Dembelea i igrao je fenomenalno kod njega u BVB! Kutinjo ne može da zameni Nejmara svakako, on je 10-ka, to se videlo i ove sezone u Barsi da je neupotrebljiv na levom krilu. Na poziciji 10-ke imaju Drakslera, a i Di Marija tu može da odigra u vezi... Parizu više treba neki defanzivni vezni poput Rodrija, Verati-Rodri-Draksler sredina bi bila i više nego respektabilna...