Barsin odgovor Juventusu na nepristojnu ponudu - Dajte najskupljeg!

Autor: Milovan Longinov
nedelja 26.04.2020.
10:38
Izvor: Sportske.net

Novi dan, nove glasine na relaciji Torino-Barselona.

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Jedan dan trampa Artur-Pjanić, pa sutradan Serhi Roberto, izokola je tu uvek Ivan Rakitić, a od danas, na pregovaračkom stolu Barselone i Juventusa i - Matijs de Liht!

Danima čitamo glasine o potencijalnim poslovima Juventusa i Barselone, a Mundo Deportivo je danas preneo odgovor Katalonaca na želju Stare dame da im preotme Artura Mela.

Kako prenosi "režimski" mediji Hosepa Marije Bartomeua, Barselona traži samo De Litha u zamenu za "nedodirljivog" Brazilca.

U ovom trenutku deluje nezamislivo da Juventus pusti Holanđanina, naročito ako uzmemo u obzir da Đorđo Kjelini ima 36, a Leonardo Bonući 33 godine. De Liht je i doveden da bude stub odbrane u narednim godinama, ali, tu je uvek ono "ali". U ovom slučaju, to je De Lihtova "Ahilova peta" - Barselona.

Holanđanin je sve vreme dok je pregovarao sa Juventusom, osluškivao i ponude Barselone, nadajući se da će Katalonci popustiti. Ipak, Barsa je prošlog leta svu snagu potrošila, uzaludno, na povratak Nejmara, a De Liht je shvatio da je Juventus bolji izbor u tom trenutku. Stara dama je morala da obori rekord i dovede najskuplje plaćenog defanzivca za 85,5 miliona evra.

Holanđanin je prošao kroz težak period adaptacije na italijanski fudbal, u jednom trenutku je čak bio i četvrti izbor, pošto je Demiral pre povrede igrao fenomenalno.

Bonus 10

Sada deluje da je nezamenjiv, ali baš kao i Artur u Barseloni. Kike Setijen smatra da su on i De Jong idealan par, ali kako Barselona ima brojnih problema u odbrani, mogućnost da na bilo koji način dovede De Lihta, moraće da bude razmotrena.

U ovom momentu, ovakva trampa je zaista teško ostvariva, ali, tek je početak, prelazni rok će trajati nekoliko meseci.

Čekamo novi dan, i nove glasine na relaciji Juventus-Barselona...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke