Barsin trenutak istine - Samo pet igrača neće biti "kusur" u transferima i samo jedan drži ključ Nejmarovog povratka!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 17.04.2020.
11:36
Izvor: Sportske.net

Barselona očajna da dovede dvojicu Južnoamerikanaca i spremna je da žrtvuje svakoga, osim petorice igrača...

EPA-EFE/Alejandro Garcia
EPA-EFE/Alejandro Garcia

Povezane vesti

Barselona će učiniti sve da vrati Nejmara, ali nema dovoljno novca da kupi i njega i Lautara Martineza, ako ne proda sve svoje promašaje.

Pisali smo, treba sakupiti 250 miliona evra, u situaciji kada virus obara cenu igrača i kada skupo plaćena pojačanja nisu pokazala ništa u proteklim godinama, čak i na "popustu", nema mnogo zainteresovanih.

Samo pet igrača nisu na prodaju, tačnije neće ih ubaciti, ako bude moguće u trejdove za Argentinca, odnosno Brazilca.

U pitanju su Ter Štegen, Mesi, De Jong, Buskets i Pike, čak bi i Grizman mogao da ode, ali on ne želi u Pariz, čak i ako mu daju još veću platu od ogromnih 18 miliona koje ima u Barseloni.

Pisali smo takođe, Inter bi eventualno bio zainteresovan za Žuniora Firpa, ali ga ne procenjuju na više od 20 miliona evra, na šta Barsa neće pristati.

Ključ je izgleda Osman Dembele.

Bonus 10


Naime, Parižani bi, ako se ispostavi da je Francuz zdrav, prihvatili da on bude deo transfera za Nejmara. Tri godine je u Barseloni, nikada nije igrao tako dobro kao u Renu i Dortmundu, ali je i dalje mlad, spekuliše se da je uz nesportski život i pogrešan trening doprineo da se često povređuje.

Ali, da je u pitanju neverovatan potencijal, to znaju i u Barsi, Setijen smatra da treba da ostane, ali ako to bude jedini način da se dovede Nejmar, Dembele će biti prosleđen u Pariz, normalno, ako pristane.

No, pre toga bi morao da prođe rigorozne preglede, kako bi se ustanovilo da je potpuno zdrav i povrede tetive zbog kojih je operisan u Finskoj nisu ostavile traga.

Barsa je nudila Umtitija i Todiboa kao dodatak, pošto PSŽ traži štopera, ali Leonardo nije zainteresovan, priča se da je već završio posao oko Kulibalija iz Napolija.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Friday, 17.04.2020
23:24

Interu Umtiti i Grizman ( jako ko crna zemlja ) , P$G-u Dembele i Kutinjo ( jaci nego sa Neymara ) ... Barcelonin napad najbolji na svetu , sve ostalo b klasa

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 17.04.2020
17:01

Barselona je na svaka 3 promasaja imala jedan "pogodak". Cak ni to nije pogodak u pravom smislu te reci. De Jong je dobar al ne maestralan, Grizman takodje...

avatar
ja_sam_gavrilo a vi?
Friday, 17.04.2020
16:31

Realno nije iskljucivo da se povrijedi na pregledu

avatar
deki trbic
Friday, 17.04.2020
14:28

ovi iz FARSELONE se drogiraju....nece Piqea i Busqetsa da prodaju, dva panja.... drugo Ter Stegen nece produziti ugovor....propadaju kao zetoni.

avatar
Robert Lewandowski
Friday, 17.04.2020
14:00

Srlja Barsa u propast, ako prodaju Dembelea napraviće veliku grešku. Platili su ga 135, a sada neće dobiti više od 60, što zbog korone, što zbog povreda. Inače Francuz je top igrač i može da bude bolji od Nejmara. Igra sa obe noge, ultra je brz, o driblingu neću pričati. Bio je u BVB na nivou kao što je Sanco danas. Pike je rupcaga, njega moraju prvog da presele na klupu. Umtiti je duplo bolji, samo što nisam fan Barse pa ne znam kakva mu je situacija sa povredom kolena koja ga je mučila. Ako je zalecio povredu mora da igra. I ako dodju Lautaro i Nejmar, to neće biti dovoljno. Barsi treba još desni bek i stoper (mozda cak i levi bek, i tu duva) za nesto vise. Ja bih presao u sistem 4-4-2 (radi Grizija) i to preslozio ovako: Ter Stegen Alaba Laport Umtiti Kanselo Buskec De Jong Mesi Nejmar Grizman Lautaro

avatar
Friday, 17.04.2020
11:44

Hoće da prodaju Grizmana a neće Dembelea koji je tu već 3 godine, plaćen 125 miliona evra i ništa nije pokazao. Da ne pričam da je dečko Baloteli u glavi i da se često povređuje. Lik ne vredi više od 50 miliona trenutno.