Barsine nelogičnosti, bolje platiti još 20 nego uložiti pet miliona evra?!

Autor: Milovan Longinov
subota 26.12.2020.
14:00
Izvor: Sportske.net

Gde je ovde logika?

EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ
EPA-EFE/ALBERTO ESTEVEZ

Povezane vesti

Barselona je svakim danom sve dalja od potpisa Memfisa Depaja.

Kako se približni rok bliži, tako su Katalonci dalje od transfera sjajnog Holanđanina.

Katalonski Sport piše da Barselona nema novca da dovede i Depaja i Erika Garsiju ove zime, a da je štoper prioritet usled povrede Đerara Pikea.

Zanimljivo, Barselona će najverovatnije baš tokom januara ispuniti klauzulu i u ugovoru Filipea Kutinja po kojoj će morati da plati Liverpulu dodatnih 20 miliona evra.

Brazilcu nedostaje još samo devet utakmica do 100. u dresu Barselone, a onda automatski Katalonci moraju da plate još 20 miliona evra.

Da li je bolje da prodaju Kutinja i uštede tih 20 i kupe Depaja za četiri puta manje novca, već na zimu, sami procenite...

Na sve to, treba podsetiti da Depaja opasno juri i PSŽ, pošto direktor Leonardo želi da iskoristi lošu situaciju u Barseloni, a u igri je i dalje i Juventus.

Da li će Depaj sačekati da prođu izbori u Barseloni, 24. januara ili će nekog pojačati za "siću"?

Miriši na to da će Barsa opet ispasti Barsa, i posle Bartomeua...

baner

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

15 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mirjevac
Saturday, 26.12.2020
22:42

Malo cudno pitanje ovih sto ovo pisu? Sami ste pisali to jest prepisivali iz spanskih medija, da privremena uprava NE sme ni da kupuje niti da prodaje i sami ne verujete u sve ono sto pisete, a nama servirate ovde nebuloze! Depaj je malo bolji od danca Bratvaita, Barca ima veliki broj igraca na poziciji koju treba da igra Depaj, zato joj i nije potreban! Sve dok ne dodje nova uprava, nesme se ni prodavati a ni kupovati, jedino se moze samo ugovoriti neki poso i kad dodje nova uprava ona ce da odluci dali je ugovoren poso dobar ili nije! Sto se tice barce ona je ugovorila poso sa Depajem i sa odbranbenim igracem iz Citija, sad je na red za novu upravu! Kad su novinari pitali sad ovog vrsioca duznosti predsednika, zasto ne smeni Kumana zbog losih rezultata, on je reko da on tu dozvolu nema niti da menja niti da prodaje i kupuje, vec nova uprava!

avatar
Gile sile pravi
Saturday, 26.12.2020
20:35

Sad kad se Marota umesea i pokupi ceo kolac :D

avatar
crno-crveno
Saturday, 26.12.2020
18:58

Imaju igraca koji se uklopio u tim i sad ga prodati i kupiti igraca koji mora da se uklapa u tim ponovo je rizicno. Pritom ne verujem da ga iko moze ispod 10mil kupiti ma sta novinari pricali.

avatar
Dragomilo
Saturday, 26.12.2020
18:23

U Barseloni rec logika je odavno nestala. Toliko nelogicnosti tj gluposti proslog rukovodstva je dovela klub u finansijsku , igracku i rezultatsku krizu. Toliko promasaja oko transfera nema ni jedan klub u svetu: Song, Turan, Vidal Aleix, Mina, Boateng, Muriljo, Gomesh, i top 3 (Dembele, Coutinho, Suarez u obratnom smeru) Dati takvog igraca bez obestecenja, a nemati zamenu....to samo ludak kao Bartomeu moze da smisli.

avatar
Mangus
Saturday, 26.12.2020
17:26

Nece sigurno prodati Kutinja. Ne mogu u ovom trenutku uzeti vise od 50ak miliona za njega, a nema ni to da plati.
A predobar je igrac da bi ga jeftino prodali. A Depaj... Sta ce u Barsi? Nemaju para, ne znaju kako ce igrati, Trofeji su daleko...

avatar
Bojan100
Saturday, 26.12.2020
17:05

Ja uopste ne znam sto ce Barsi , Depaj , ne kazem nista lose , dobra forma , igra solidno ... ali daleko od toga da je Barsin nivo! Sad ce naravno komentari , da li je Brejtvajt , Barsin nivo , naravno da ne , ali upravo takva transfer politika nas je i dovela do toga da strijepimo od Levantea , hoce li nam uzeti bod ili ne , ili ona daj ti nama malo Cutinja , pa da li ce on moci da igra vidjecemo , pa iskesiras 160 miliona evra , pa Dembele koji igra ps4 , a profesionalne obaveze ga ne zanimaju pa 150 miljki evra ... Barseloni treba cvrsta i stabilna nova uprava , nadam se sa Laportom na celu , koja ce da nadje PARE , kako , na koji nacin , od koga , to je visa matematika i postoje tu jako velike stvari koje se ne mogu prosto objasniti ... takav bord , mora dovesti covjeka koji dise zrak Barselone, kroz cije vene tece krv karalonca , koji zna kako kome smrde noge posle utakmice u svlacionici , takav covjek bira IGRACE , ali ne IMENA , vec HEMIJU , koja ce da urodi plodom ... a ove neke zelje holandskog trenera alkoholicara koji ce biti tu jos 15 dana , ne treba uzimati za ozbiljno ... na kraju ipak zelim da kazem , da Depaja cjenim , ali mislim da nam Depaj nece pomoci , nama treba Genije Messi da ostane , vidjelo se ipak da bez njega ne moze iako sam ga prvi kritikovao , ali nam treba i brat od genija ... kako bi to krenulo na bolje !

avatar
debeliRonaldo
Sunday, 27.12.2020
11:06

Šta fali alkoholu?:)

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Saturday, 26.12.2020
16:50

Tko kaze da ovaj zeli doci u ovakvu Barcu ?

avatar
Jasminn
Saturday, 26.12.2020
16:24

Ljudi sta vam je??? Pa dovode oni Lautara za 111 mil!!! Sta ce im Depay

avatar
Mirjevac
Saturday, 26.12.2020
22:33

Barca je htela Lautara ali nije glupa da plati celu klauzulu koja je trajala samo 15 dana! Barca je htela ali Inter nije hteo da ga proda, Lautara su hteli mnogi jaku klubovi kao sto je Citi, Junajted, Bajern i Real, ali nijedan ga nije dobio zato sto ga Inter nece proda ni danas!

avatar
debeliRonaldo
Sunday, 27.12.2020
11:03

Okle Barci 100 mil?

avatar
P. S.
Saturday, 26.12.2020
16:23

Možda postoji klauzula koja obavezuje Barsu da plati 40 m€ u slučaju da Bartomeu ne bude na čelu Barse u trenutku prodaje Kutinja pre isplate ove klauzule? Ili neka klauzula klauzuline klauzule koja obavezuje Barsu da 50% novca dobijenog od prodaje Kutinja uplati na Bartomeove račune ukoliko ne isplate ovu klauzulu? Ili klauzula da ne mogu prodati/najuriti Dembelea dok ne isplate ovu klauzulu? Ili da im Kuman mora biti trener do isplate ove klauzule? Ili... ?

avatar
debeliRonaldo
Sunday, 27.12.2020
11:09

Dobro si ti to. Izbacimo klauzulu i riješen problem

avatar
IMUN NA MINUSE(VE)
Saturday, 26.12.2020
15:10

Hocete Musakia? :-D Duartea mozda? :-D