Baš zapeli, ne odustaju od Jovića!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 14.04.2020.
07:52
Izvor: Sportske.net

Iako Real planira da zadrži našeg fudbalera, moglo bi da se desi da trampa bude jedino rešenje.

Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©

Povezane vesti

Kako smo i pisali, Real ne pridaje puno značaja frci koja se digla u Srbiji oko Luke Jovića i nepoštovanja karantina, oni smatraju da u pitanju nije nikakav problem, a izvori iz kluba su medijima saopštili da računaju na našeg reprezentativca.

Međutim, nije tajna da bi Real za 50 miliona evra uzeo Obamejanga.

Arsenal mora da proda najboljeg igrača koji ne želi da produži ugovor, Gabonac čiji je deda bio Španac i veliki navijač "Los Blankosa" bi verovatno peške otišao u Madrid. On bi bio rešenje za jedan period, zašao je u četvrtu deceniju, ali bi mu Real ponudio dvogodišnji ugovor.

Obamejang će biti najjeftiniji napadač te klase na tržištu, priče od Mbapeu i Halandu u situaciji kada će korona značajno oslabiti kupovnu moć klubova su nerealne, pa će ti poslovi verovatno biti ostavljeni za sledeće leto.

Ali, Arsenal ne odustaje od toga da Luka Jović u zamenu za Obamejanga ode na "Emirejts". Iako su se mnoge nekadašnje zvezde, danas komentatori oglasili i smatraju da je to loša ideja, Arteta ima drugačije mišljenje.

Bonus 10

On Jovića vidi kao sjajnu zamenu za Obamejanga, veruje da bi Srbin, ako bi igrač standardarno eksplodirao u Premijer ligi. Ne treba zaboraviti da je Artetin uslov da prihvati klupu, uz dugogodišnji ugovor bila i samostalnost u izboru igrača, videćemo hoće li isterati priču sa Jovićem, koji ima veliku platu, ali i želju da igra standardno. To niko ne može da mu garantuje u Realu, pogotovo ako dođe Obamejanga, ali sa druge strane ostaje svakako priča da će mu biti pružena još jedna šansa, naredne sezone kada prođe period adaptacije.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Milos Ilic_fb1
Tuesday, 14.04.2020
11:45

Zasto bi pobogu otisao u Arsenal da sedi na klupi, kad to moze i u Realu?
I Benzema i Obamejang imaju preko 30 i jos po neku godinu pod pojasem. Jovic ih ima jos mnogo. Treba samo biti pameta

avatar
NikkiCFC
Tuesday, 14.04.2020
17:24

Pa Auba ide. Mada i Lakazet je bolji od Jovica.

avatar
Milos Ilic_fb1
Friday, 17.04.2020
16:59

Zar stvarno mislis da ce on u Real? Ima 31, jos malo 32 godine. Nista mladji od Benzeme.
U Barsu takodje nece...

avatar
Hannibal Lecter
Tuesday, 14.04.2020
10:14

Ma kakav aubemejang i real... preko 30 god, nije to Realova transfer politika... pitanje da li bi ga uzeli i da istice ugovor. Neće davati 60 miliona a ugovor na dve godine